İlkinde çikolata yiyip girdim göstermedi. Bunda da vişne suyu almıştım yanıma içmeyi unuttum. Artık 24. Hafta da unutmazsam deneyeceğim ilk çocuğumda da 23. Haftada öğrenmiştim. Sağlıcakla gelsin inşaAllah yavrucuklar
35+6 olduk yolun sonuna gelmek üzereydiz oğlumla
İlk çocugun kızmı erkekmi? Olsun saglıklı olsunlar da sağlıklı gelsinlerde illaki ögrenicen
İlki erkek Cinsiyeti önemli değil dediğin gibi sağlıkla gelsinler inşaAllah. İnsan yine de merak ediyor
Buda kız oldumı bir kız bir erkek olur Tabikide ona göre kıyafet eşya almal istiyor insan
Doktorum 36 haftalık hastasının hala bebeğin cinsiyetini öğrenemediğini söyledi. Korkum o ki doğana kadar öğrenememek
Ben 20+6 hamileyim ve bir prenses annesi olucam
Ben kan verdim 225 çıktı pazar tekrar gidip vericem şuanda 4 haftalık ama uygulamaya göre 5 haftalık
Aramıza hoş geldin betadan değil son adet takviminden hesaplaman gerekiyor 🩷
15+4 oldu oğluşum
31+6 olduk bizde
Bende bugün itibariyle 12 haftalığım
Bugün 18 olduk çok şükür
Bende 13+3 olduk cok sukur Rebbim her birimiz ucun hayirlisini nasib etsin kizlar bebislerimizi sag salim qucagimiza alaq
34 / 2 gün Bebişim kizzz
24+1 haftalıl ve prenses anne si olucam
34+2 haftalığız oğlum olacak
Bu gün tam 20+0 olduk çok şükür bu iki haftadır iyim şimdiye kadar bulantı kusma bitmedi şimdi bitti ama bu sefer de sivilce doldu yüzüm onun dışınca güzel gidiyorsun çok şükür
19+2 olduk
30 haftalık olduk ama 31 hafta uyumlu