Kac haftalik hamilesiniz

İlkinde çikolata yiyip girdim göstermedi. Bunda da vişne suyu almıştım yanıma içmeyi unuttum. Artık 24. Hafta da unutmazsam deneyeceğim :sweat_smile: ilk çocuğumda da 23. Haftada öğrenmiştim. Sağlıcakla gelsin inşaAllah yavrucuklar :innocent:

35+6 olduk yolun sonuna gelmek üzereydiz oğlumla :blossom::palms_up_together:

1 Beğeni

İlk çocugun kızmı erkekmi? Olsun saglıklı olsunlar da sağlıklı gelsinlerde illaki ögrenicen​:grin:

İlki erkek :smiling_face: Cinsiyeti önemli değil dediğin gibi sağlıkla gelsinler inşaAllah. İnsan yine de merak ediyor :sweat_smile:

Buda kız oldumı bir kız bir erkek olur :cherry_blossom::cherry_blossom:Tabikide ona göre kıyafet eşya almal istiyor insan :grin:

Doktorum 36 haftalık hastasının hala bebeğin cinsiyetini öğrenemediğini söyledi. Korkum o ki doğana kadar öğrenememek :sweat_smile:

Ben 20+6 hamileyim ve bir prenses annesi olucam

Ben kan verdim 225 çıktı pazar tekrar gidip vericem şuanda 4 haftalık ama uygulamaya göre 5 haftalık

Aramıza hoş geldin betadan değil son adet takviminden hesaplaman gerekiyor 🩷

15+4 oldu oğluşum :smiling_face_with_three_hearts:

31+6 olduk bizde :smiling_face_with_three_hearts:

Bende bugün itibariyle 12 haftalığım :blush:

Bugün 18 olduk çok şükür :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende 13+3 olduk cok sukur​:smiling_face_with_three_hearts: Rebbim her birimiz ucun hayirlisini nasib etsin kizlar bebislerimizi sag salim qucagimiza alaq​:heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

34 / 2 gün Bebişim kizzz :heart:

24+1 haftalıl ve prenses anne si olucam

34+2 haftalığız oğlum olacak​:heart::nazar_amulet:

Bu gün tam 20+0 olduk çok şükür bu iki haftadır iyim şimdiye kadar bulantı kusma bitmedi şimdi bitti ama bu sefer de sivilce doldu yüzüm onun dışınca güzel gidiyorsun çok şükür :heart:

19+2 :heart_eyes: olduk

30 haftalık olduk ama 31 hafta uyumlu :innocent: