Kac haftalik hamilesiniz

10+1 deyim bende :slight_smile:

1 Beğeni

5+3 deyim bnde henüz kalp atışlarını duyamadım normalmi

35+3 hafta :heart_eyes::heart:

20+4 :carrot::hatching_chick::smiling_face_with_three_hearts:

Bendede olmuşdu normal bir şey​:heart:

6+2 bu haftada olup belirti yaşayan var mı

38+2 elhamdülillah bu günleri gurdum

21+5 günlüğüz hayırlısı ile sağlıcakla kucağımıza almayı bekliyoruz :smiling_face:

1 Beğeni
  1. haftadan sonra kalp atışları duyulması lazım canım. Bebek hala çok küçük
1 Beğeni

9+1 gün itibariyle :two_hearts:

1 Beğeni

Kızlar kaç haftalıksınız nasıl geçiyor ben 6 haftalığım 6 haftalık olup kendinde değişikler hissedenler varmı neler var

Ben 10. Haftamdayım miğde yanması uyku hali oluyor. Son 2 gündür sağ kasığımda ara sıra hafif ağrı oluyor bacağıma vuruyor geçiyor hemen. Şuan durum böyle 6.haftamda bazı yiyeceklerden tiksinme birkac kere istifra olmustu adet olacakmıs gibi kasık agrılarım o hafta azalmıstı göğüs hassasiyetim çoktu şuan normal. Siz nasılsınız inşallah rahat geçiyordur gebeliğiniz

1 Beğeni

Ben 7+4 hiç bir kokuya gelemiyorum sürekli uyku hayattan tat alamıyorum

1 Beğeni

Ya ben şuan bugün akşam biraz bi mide bulantısı oldu gibi oldu onun harici gögüsümde şişme hissettim başka birşey hissetmiyorum sadece öğlenleri uykum geliyor normal mi anlamadım yani istemsizce daha kalp atışlarını dinlemedim rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together::palms_up_together:

Benim belki erken olduğu için daha bşy anlamadım bi sabah yumurta yiyemedim midem bulandı

Ben 10+6. Haftamdayim.Bebisi öğrendiğimde 6 haftalikti.Bende asiri uyku ve göğüs de normal otesi hassasiyet olmustu hala da devam ediyor.Buna ek mide yanmasi ve arada kasik agrisi eklendi.Eskisine gore cabuk yoruluyorum ama sanırım normal.Onun disinda şükürler olsun rahat geciriyorum sanirim :pray:

1 Beğeni

Çok şükür rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benimde bugün çoğunluk mide yanması bulanması hissedim ama öyle çok ağır bi şekilde değil bi an gelip gitti kalp atışlarını da daha duymadığım için ister istemez biraz şey oluyor insan

1 Beğeni

Cok haklsiiniz.Benim de simdi haftaya 2 li tarama var onun stresi basti.Kalp atisini ben 6+4 de duydum ama 7-8 hatta 9. Hafta da duyanlar var.Hic stres olmamaya calsiisn.Bu zamanlarin tadini cikaralim.Saglikla insallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Amin inşallah benim ilk de düşük olmuştu kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum zaten verende Allah alanda ama bşyler hissetmeyince merak ettim biraz bakalım belki bu haftanın sonuna doğru hissederim herkesin midesi bulanacak bşyler hissedecek değildir heralde

1 Beğeni

Kesinnlikle oyle.Ben adet gecikmesi yaşamasaydım hoc bir belirti yoktu.Aksine hep regl olucak gibiydim.Bulantim hala daha yok.Ama hissettiğini cok iyi anliyroum.icimizde henuz hissetmedihimiz icin saglijli mi iyi mi hep merak ediyoruz ki buda normal.Umarim bu kez saglikla kucağınıza almak nasip olur.Hepimiz icin insallah

1 Beğeni