Kaç haftada keseyi gordunuz

Merhabalar hanımlar. Kese kaçıncı haftada görünür. Adetim bir hafta gecti hamiellik testinde cikti. Doktora gittim direk ultrasona aldı ama kese göremedi. Kan tahlili yapalım dedi. Kan tahlili az önce çıkmış beta HCG 3760 yazıyor. Kaç haftalık olabilir. Kese neden görünmedi.

3 Beğeni

Merhaba Mucize Anne’ye hoş geldin. Beta HCG değerine bakılırsa 5 haftalık hamilesin. Bir hafta sonra tekrar kontrole git o zaman muhtemelen görülebilir.

1 Beğeni

Benim aşılama tedavisiyle hamile kalıyorum asila yapildiktan sonra 16. Günde alttan muane ile keseyi görüyorlar

1 Beğeni

@Burcu2 aramıza hoşgeldin :two_hearts: hayırlı olsun 7. Haftada bebeği de görebilirsin bence kalp atışını da duyarsın öyle gitmen daha mantıklı olur

1 Beğeni

Hoşbulduk teşekkür ederim. Üç aylık evliyim ve hamilelik konusunda hiçbir fikrim yok. Sürekli Google bakiyorm i yüzden kafam karıştı :grinning: beş haftada kese görünür yazıyor

2 Beğeni

Hoşbulduk canım. İnşallah görülür boş olmasini istemiyorum.

1 Beğeni

Biz 5 haftalıkda keseyi görmüştük ama bilmiyorum belki Bebekten bebeğe ya da hamilelikten hamileliğe değişebilir inşallah görürsünüz​:heart_eyes:

2 Beğeni

Merhaba @Burcu2 hoşgeldiniz :bouquet: gebeliğiniz hayırlı olsun :heart: ben 6. Haftada keseyi görmüştüm. Bazen geç döllenme olabiliyor. Sıradaki randevunuz ne zaman inşallah güzel haberler alırsınız :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni
  1. Haftada görülüyor genellikle ben kalbide duymak için 7. Haftada gittim ikisini aradan çıkardık

Bizde 7.haftada gitmiştik hem keseyi gördü doktor hem de kalp sesini duyduk. Çok güzel bir duyguydu ben çok heyecanlanmıştım :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Kişiden kişiye ve hamilelikten hamileliğe değişiyor merak etmeyin

1 Beğeni

Sekreter aradı az önce doktorunuz sonuçlara baktı cuma günü kontrole bekliyor dedi. Cuma gidicem İnşallah görülür aksi bişey yoktur umarım.

2 Beğeni

İnşallah güzel haberler alırsınız :face_holding_back_tears:

Merhaba hayırlı olsun 6 haftalıkkken gördüm keseyi ama alttan muane yapılarak :blush:

2 Beğeni