Kaç aylık oluyor

19+4 kaç aylık oluyor 5 ay mı

4.ayın sonundasın işte 20 olunca 5.ay olmuyor mu​:face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: yav o kadar değişik ki :melting_face:

Bende bilmiyorum ki herk3d bir şey diyor emin olamadim :joy::joy:

1 Beğeni

3 Beğeni

Nette böyle yazıyor ama bana da tuhaf geliyor bende anlayamadım

1 Beğeni

5 aylık oluyor

1 Beğeni
  1. Ayin içindeyim o zaman ben anladjm teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:
3 Beğeni

Valla tevafuken bende bugün farklı hesaplandığını öğrendim.16 haftalık direk her ayda dört hafta var dörtle çap diye kafadan 4 aylığım diye hesapliyodum ama iki hafta çıkarmak gerekiyormuş.Yani 14 hafta oluyo bu durumda 3,5 aylık oluyorum.Tibben hesap bana da garip geliyo hamileligin başlangıcı son adetten hesaplanırken hamilelik neden geriden geliyo anlamış değilim.Bana göre Aralık’ta hamile kaldım ama tıbben adetime göre Kasım sonu.

Hamileliğin kesin olarak ne zaman gerçekleştiği bilinmediğinden tıbben son adet tarihi baz alniınır. Son adet tarihi baz alındığında ise genellikle ilk iki hafta teknik olarak bebek henüz ortada yoktur. Bu yüzden ay hesabında 2 hafta çıkarılır veya ilk ay 6 hafta olarak hesaplanır. Bizde uygulamada öyle yapıyoruz

Arkadaslar 1 ay tam 4 hafta degil ya o yüzden.

1 Beğeni

Been together. Tarih giriyosun gün saymaya başlıyo. İstediğin kadar tarih oluşturabilirsin. Evlilik yıldönümünü kendi yaşını vs.

1 Beğeni

Teşekkür ederim her birinize :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni