Selamünaleyküm hanımlar eminim köy şehir farketmeksizin herkes geceleri sivrisinekle mucadele ediyordur.Bu hususta lavanta kokusu sivrisineklerin hoslanmadigi bir kokuymus bunu öğrendim,hamilelikte herhangi bir sakincasi olur mu ya da lavanta yagini suyla seyreltip spray yapip odaya sıksam fayda eder mi tecrubesi olan var mı acaba ?
Lavanta yağını sprey şişeye 8 9 damla damlat yastık yatak odaya sık canım hiçbir zararı yok aksine rahat uykuya daldırır fakat sıkılan yerde leke olabilir aklında bulunsun
Benim ve bebegimin cildi hassas . Resmen sivriler kabus gbi. Sokunca kasiniyor kasiyinca daha da buyuyor. Ve iyilesip gitse bile izi cok gec siliniyor bende. Eczaneden losyon aldim. Iki gecedir iyiyiz bin sukur. Lavantayi deneyip memnun kalirsaniz bana da yazin lutfen
Kaşınan yere el sabununu köpürtüp sürün öyle kurusun kaşıntı gidiyor kendinize uygulayabilirsiniz
Onerileriniz icin cok tesekkur ederim.![]()
Tabi ki bu gecenin sabahini merakla bekliyorum ![]()
Cok tesekkurler
Bende huzursuz bacak sendromu var lavanta yagını çarşafıma ve yastıgıma 3 4 damla damlatıyorum anca öyle uyuyabiliyorum yoksa bütün gece bacaklarımın resmen insanın içinde sıkıntı olur ya öyle canları sıkılıyor soğuk su uygulamaktan canım çıkıyordu ama lavanta yağını kullanınca rahat bi uyku çekmeye başladım
Merhaba İzmirde de başımıza bela sivrisinekler kapıdan dışarı adım attığımız an her yerimizi yemeye başlıyorlarlar ben siveno sinek kovucu kullanıyorum açık olan yerlerime tamamen doğal bir ürün gerçekten işe yarıyor kullandığımdan beri hiç sinekler ısırmadı tavsiye ederim