Kaburga batması

Kızlar 32+3 üm bayadır sol göğüs altım kaburga diye düşünüyorum aşırı batıyor ovsam geçmiyor dokununca bile acıyor doktora sordum o an anlamadı sanırım sizde de böyle oldu mu normal mi gece gündüz batıyor bazen aşırı bazen hafifi ama hep sol taraf sadece?

İşte tam olarak bu ağrıyı 2 ay boyunca yaşadım. Bir sürü testler, grafiler yapıldı ama hiçbir şey bulunamadı ve bebeğin baskı yapmasına bağlandı. Fastjel diye bir jel verdiler, onu kullanınca ohh bee demiştim. Bence kullanın

2 Beğeni

Teşekkür ederim bakayım hemen

1 Beğeni

Benimde bugün başladı benimde sağ taraf :pleading_face:

1 Beğeni

Benim bir kaç hafta önce biraz böyle ara ara olmuştu. Ama insanın nefesi kesiliyor gibi oluyor. Ben devamlı olmadığı için üzerinde durmamıştım. Bence gebeliğin sonuna doğru olabiliyor. Ben bir de kendimce artık kilodan dolayı olduğunu düşünmeye başladım.

Yani ben çok zayıfım bebek büyüdüğü için olabilir doğru

Ondan canım, bende gebelik öncesi çok zayıftım ve yapı olarak ince kemikliyim. Doktorum dediki hatta “kilo artışına artık sonlara doğru dikkat edelim , senin kemik yapının kaldırabileceği bir kilo miktarı var. Fazla kilo artışı nefes almanda zorluk yaratır ilerlemesi çok fıtık gibi problemler doğurur.”

Ben çünkü 4 haftada en son 2,5 kilo almıştım .

Şimdi daha da dikkat ediyorum beslenmeme şuan nefes egzersizlerine başladım kendimce sende rahat nefes alıp vermeye bak ve o kaburga batması anında çok telaşa kapılma benim hep eşim gece nöbetteyken oldu ben biraz geçicek evet bu süreç normal diye kendime telkinde bulundum.

2 Beğeni

Teşekkür ederim bu güzel önerin için cnm

1 Beğeni