Izmit veya gölcük tw hamile fotograf cekimi

Kizlar merhaba kocaeli gölcük ve ya izmitte hamile fotograf cekimi yenidogan fotograf cekimi yapan önereceginiz iyi bir fotografci var mi

1 Beğeni

@kocaeli-anneleri yardımcı olur musunuz hanımlar :slight_smile:

Merhaba canım Gölcük’te oturuyorum bn değirmen dere de çok uyguna bi yer buldum pztsi ona gidicem Bu arada Cinsiyet :question:

1 Beğeni

Hatta 11poz 2 konsept albüm 500 tl normal bi poz 300 tl ama bize baya bi uyguna geldi düşünüyorsan bana yaz bn pztsi çekime gidicem senin için yardımcı olurum bişeyler yapar sana da

2 Beğeni

Çok uygunmuş bende Gölcük’te oturuyorum orda cekirtiririm daha var ama benim 27. Hafta ismi ne acaba

1 Beğeni

İnstagram hesabı varsa oradan bak…kaan ali senn

1 Beğeni

Baktım çok tatlı fotolar varr​:heart_eyes: bende orda yaptırırım yakınmış

1 Beğeni

Şuan adam ile konuş sonradan pahal olmadan fiyat konusunda anlaş derim y Bide cinsiyet kız ise iki renk var pembe lila bn de tesettürlü olduğum için bana uygun deildi

1 Beğeni

Aynn canım dibe gir daha güzel şeyler var, :joy::joy:

1 Beğeni

Zaten 500 tl ye adam yapmıyor du bi abla vardı saolsun yardımcı oldu çekimlere gidince fln bni de söylemişti o şekil tamam demişti yoksa bu fiyat imkansız bi’de adam bize bebek doğduktan sonra 1000 tl 11 poz biz kabul etmedik biraz sıkıştık o konuda o yüzden normal fiyatları da 2 yada 3000 den başlıyor 1000 de çok iyi

1 Beğeni

Kendim cekilmicem ben kızım doğunca onu cektircem :smiling_face::heartbeat:

2 Beğeni

Evet fiyatı iyi düşürmüş

2 Beğeni

Bu arada Geçen cuma kontrole gittin mi :blush:nasıl geçti

1 Beğeni

Evet demir eksikliği için ilaç verdi B12 içinse iğne onlar düşükmüş. Bebeğin kilosu suyu iyi dedi, hareketleri hep aşağıda dedim yukarı cikmaz dedi miyom olduğu için büyük yukarı çıkamaz dedi normale göre ağrın daha çok olur dedi. Ağrılar vardı başta şuan yok son haftalar oluyor demekki yine olmaz inşallah :sweat_smile:bakalım erken gelme ihtimali yüksek

1 Beğeni

Ay zamanında gelsin inşallah öyle dua edelim öyle olsun inşallah​:pray::tulip: :blush:27 desın daha ya ne erken i kız ona bıraz daha içerde kal yoksa seni sünnet ederim ha​:joy::joy:

1 Beğeni

Ahahahah inşallah teyzesi :joy: 29 hafta dolunca gel dedi de ben yine Gölcük devlete randevu almaya çalışcam ilaç kullandım tahlil ister şimdi düzeldi mi diye pahalı ondan önce Selçuk beye gidip yaptırmayi düşünüyorum. Sen ne yaptın bilgi aldın mı doğum icreti icin

2 Beğeni

Ay yok ya gidemedım eşimin iş arkadaşi doğum paketi sormuş 45 bin demiş tamamen para tuzağı

1 Beğeni

Randevu bulursan tarihi söyle bn 9 da gidicem tabi artk randevusuz gidiyorum blki bn de o ara gelirim :people_hugging::blush:

1 Beğeni

Bu arada elifcim ilk bebiş mi tecrüblimisin yani :blush:

1 Beğeni

Çokmuş ya gidince sorarım bende yine aktif hastanesi var yazlık tarafında daha uygunmuş ama doktor değişmek istemiyorum birde burası yakın

1 Beğeni