İzmirliler var mı içinizde

İzmirliler varsa içinizde yazabilir mi lütfen nerede doğum yapacaklar hangi hastanede sezeryan mı normal mi

2 Beğeni

Merhaba canım hoş geldin. @izmir-anneleri grubumuz var. sende katılabilirsin.

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @ozge

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

İzmirli değilim ama 2 tane normal doğum yaptım :blush:

Ben Urla’ dayım. Urla Devlet Hastanesinde doğum yapacağım bir aksilik olmazsa. Normal doğum istiyorum bakalım kısmet. Zaten devlet hastanelerinde isteğe bağlı sezeryan doğum yapmıyorlar anne ve bebek için tehlikeli bir durum varsa yapılıyor.

Eğer Urla’ yı düşünürsen Nagihan Eskin Demireli doktorunu tavsiye ederim alanında çok iyi.

2 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :rose::heart: @ozge

1 Beğeni

Dokuz eylülde yapıcam normal düşünüyorum. Doğumdan sonra cocuk hastanesi bütün tetkikleri çok güzel bir şekilde yapıyor. Görümcem de orda yapmış. Özellerin yanına varılacak gibi değil

1 Beğeni

Merhaba @ozge hoşgeldiniz :bouquet:

Manisa lı anneler grubu varmı peki

Ege unuverstesinde yapacam sezeryan

Evet var: @manisa-anneleri

Bu grup nerede acaba bende katilmak istiyorum

1 Beğeni

Merhaba Bu sayfadan gruplara erişebilirsin.

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman:

Geçen yıl İzmir Çınarlı hastanesinde kızım takibi ve doğumunu orada yaptım gayet memnundum çok da memnundum bu gebeliğinde de çok çok istiyorum gitmeyi ama inanılmaz bir fiyat artışı var o yüzden henüz tam olarak karar veremedim ben de belki kontrolleri hepsini devretti yapıp son kez doğum yapmaya sadece Yine aynı doktora gidebilirim kızım da gittiğim doktora Çınarlı hastanesi gerçekten çok pahalı ama bilmiyorum o kadar memnundum ki doktorumdan hani o yapmasa rahat etmeyecek gibi hissediyorum

1 Beğeni

Benim sezeryan olucak.ilkini ozelde yaptirmistim ama bu sefer devlet hastahnesinde olucam.buca kadin dogumda.

Cinarlida kimde doğum yapmisdiniz ben ceysu hanıma gidiyorum ama doğuma Onur bey mi girse diye kararsızım 34 haftalık hamileyim

Bende Yeşilyurtta yapmayı düşünüyorum çünkü bana en yakın orasi özellere yaklasilmiyor maalesef

Biz onur bey deydik şimdi olsa yine onu tercih ederim yine siz bilirsiniz

Şuan bende o doktorda muayene oluyorum. Doğumunuzu o hastahanede mı yaptınız