İzmirde yasayan bucada oturan hamileler var mi biseyler danisicam 24+4 haftaligim
Doğma büyüme bucalıyım taşınalı bir sene oldu ama yardımcı olabilirim sanırım
Bende İzmir’e evlendim iki buçuk senedir burdayım yardımcı olabileceğim birşey varsa seve seve
Dogum yaptiniz mi ve yaptiysaniz hangi hastanede dogum yaptiniz
Dogum yaptiniz mi yaptiysaniz hangi hastanede
Yapmadım bir buçuk ay sonra nasipse ben medifema hastanesinde yapacağım özelde torbalıda hastane
Buca’da yaşıyorum 36. Haftadayim egepol hastanesi Şükran hanıma gidiyorum memnunum
Buca da oturmuyorum ama özel çınarlı yaa Dr onur beye gidiyorum çok memnunum ayın 25de sezeryan la doğum olucak inş hayırlısıyla
Merhaba sezaryeniniz isteğe bağlı mı yoksa bebek pozisyon falan mı uygun değil? Bir de onur bey sık sık nst ye çağırıyor mu sizi beni çağırmadı da normal doğum için bekliyoruz 10 ekime kadar gelmezse 10 ekimde sezaryen olacağım ben. Bir de hastane ücret falan anlaştınız mı yoksa o gün mü anlaşacaksınız
Ben de izmirdeyim 8 haftalık gebeyim
Çınarlıda doğum ücreti ne kadar acaba merak ettim
25 bin normal de sezaryen da aynı fiyatı
Bende medifemada doğum yapicam hangi doktora gidiyorsunuz
Benim plasenta aşağıda olduğu için doğuma müsait değil dedi Dr 35 haftaya kadar bekledik yanlız yukarı çıkmadığı için sezaryen mecburen oluyorum nts de her kontrolde istiyor benden doğum ücreti de doğum yapacağın günü alıyorlar sizden
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Rica ederim hayırlısıyla bebişlerımzı sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza
Benim doktorum normal de Gazi hastanesindeydi ilk hamileliğimde o hamileliğim kürtaj ile sonuçlandı şimdi yeniden hamileyim ve doktorum Turgutlu hastahanesine atandı kontrollerime orda devam ediyorum şu an doğum sezeryan olacak gibi duruyor muhtemelen doğum da orda gerçekleşir çünkü ben doktorumdan başkasına gitmek istemiyorum
Emrah Beyan’a gidiyorum , siz ?
Ben sevim hanıma gidiyorum bende