İzmir'de perinatoloji uzmanı önerisi

İzmir’de yaşıyorum. Detaylısı ultrasona gireceğim. Izmir’de önereceğiniz perinatoloji uzmanı var mıdır?

@izmir-anneleri anneleri help pliz :slight_smile:

Merhaba , ben prof Dr Yeşim bülbül e gitmiştim Bayraklı adliyesinin orda kliniği Çok güzel detaylı açıklayıcı ve güler yüzle yaklaşıyor Tavsiye ederim

Bende yeşim bülbüle gittim çok memnun kalmıştım

Merhaba bende detayli icin alsancak mr gidicektim ama doktorum yesim bulbulu de onermisti fiyat olarak ne kadar ve nasil ulasirim

Ben ege ünide yaptırdım canım gayet memnun kaldım cok ilgiliydi doktor

Ben bugün aradım detaylı ultrason icin 6000 tl fiyat veriyorlar.

Ücretli mi? Elinuze renkli görüntüsünü veriyorlar mı peki?

Evet bende aradim buldum fiyat asiri pahali geldi alsancak mr aradim 2800 dedi normalde devlet kontrolluyum sadece detayli ultrasonda ultrason kagidi veriyorlar 40-45 dk suruyor bu fiyatlar neden bu kadar ucuk anlam veremiyorum ve her yeri aradim devlet hastanelerinde ucretsiz kalkmis mesela tepecikte vardi ordada yok

Ekol Hastanesi’nde yaptirdimmben yakın zamanda 4000tl ücreti Halil Gürsoy pala doktorun ismi çok ilgili güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor bütün sorularımı tek tek sabırla sakince cevapladı

1 Beğeni

Gerçekten cok pahalı. Devlet hastanelerinde de detaylı ultrason olmalı. Fiyat aralıkları cok açık 2800e de var 6000e de var.

Ben Ağustos ayında Yeşim hanımda yaptırdım 3.850ydi. rapor olarak bize vermedi direk doktorumuza gönderdi ama bize de sözlü olarak yorumladı herşeyi Foto olarakda elimize vermiyor ama istersek watsp üzerinden renkli olarak gönderiyorlar

Hastaneler tuttura bildigine gidiyor malesef ben yine en uygun fiyatlara gore alsancak mr i uygun gordum oraya gidicem ilk oglumu orda defayliya gitmistim ozamanlar tepecikle antlasmaliydi ve bedavaydi yine oraya gidicem 20.haftamda canim

Ben izmirde tüm hastaneleri aradım sadece şehir hastanesine bir türlü bağlanamadım hiç biryerde yapmıyorlar. Egede yapıyorlar ama bana şubata randevu veriyor ozamana kadar ful dolu. 9 eylül üniversitesinde yapılıyormuş 1 doktor varmış zaten 2200 ücret dediler. Birde manisa şehir hastanesinde berna doktor ücretsiz yapıyor dediler randevu almıştım oraya ama iptal edilmiş çalışma plan değişikliğinden. İzmir şehir hastanesinde perinatoloji çoo var ama ayrıntılı ultrason yapıyorlarmı bilmiyorum bilen yaptıran varsa buraya yazabilirmi ?

Bende Serkan Güçlü’den randevu aldım.2800 tl dedi. Persembe gideceğim. Olumlu olumsuz yorumumu yazarım inşallah.

Ben 27 aralikta tam 20.haftamda oluyorum 26 aralikta alsancak mr dan randevu alicam 2500 tl fiyat solediler oraya gidicem

Ne kadar ödediniz

Kendi kliniğinemi gideceksiniz tınaztepe hastanesine mi

3500 vermiştik eylül ayında yaptırdık

Bugün gittik. Serkan bey ilgiliydi sağolsun. Ortalama 20 dakika sürdü. Nakit Ödeme 2800 kart ile ödeme 3100 tl. Kendi klinigine gittik ama tınaztepe hastanesi ile anlaşmalı çalışıyor. Zaten hastanenin hemen karşısındaki binada.