İzmir'de olup doğum yapanlar cevaplarsa sevinirim

Ben daha 8 haftalığım doğumla alakalı ister istemez karşıma bir sürü şey çıkıyor bende bakıyorum şuan içimde doğuma karşı bir korku var kimi normal doğumdan kimi sezeryandan insanı korkutuyor. Şuan devlete gidiyorum ama doğumu açıkçası özelde yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse. Kafamda şu anlık sezeryan doğum var öbür türlüsü beni daha da korkutuyor Sonuç olarak İzmir’de yaşıyorum özel hastaneler hakkında pek bir bilgim yok kadın doğumcuları nasıl bilmiyorum bilgisi olan yazarsa çok sevinirim​:pray:t2:

@izmir-anneleri cevaplarsanızı bekliyorum

Öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun :sparkles: ben medifema hastanesinde Emrah beye gidiyorum gerçi daha doğurmadım ama doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum kendisine . Tavsiye ederim. Tabi hastanenin oturduğunuz yere olan yakınlığı da önemli bence o da etkili bir faktör özellikle aracınız yoksa ona da dikkat etmeniz lazım. Bana herkesin önerdiği bir doktor vardı Tınaztepe hastanesinde Aylin hanım, bir kere gittim kendisine ve enerjimiz hiç uyuşmadı bir daha da gitmedim. Doktorunuzu sizin sevmeniz çok önemli internetten yorumlarına bakarak da araştırabilirsiniz :slight_smile:

O hastane maalesef bana uzak İzmir merkezinde olursa benim için daha iyi olabilir

Menemen sada hastanesi doktor Cavit Mete Tarcan kesinlikle imkan varsa bu doktor diyebilirim birde çiğli özel can hastanesinde irfan Özer ikisini de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Egepol hastanesi Şükran Kopal

Nasıl doktor ilgi alaka falan şuan gidiyor musunuz yoksa doğum yaptınız mı ücretleri nasıl

@FatmaE cevaplarsanız sevinirim

Doğum yaptım ilgi alakasindan çok memnun kaldım süreci çok güzel yönetti 5. Haftadan itibaren kendisine gittim tavsiye üzerine. Zor bı hamilelik geçirdim son zamanlarımda doğumum da zor oldu ama beni hep sakinleştirdi. Tamamlayıcı sağlık sigortası vardı ücret odemedik ama 50 bin diye biliyorum aşağı yukarı muayenelerde 1500 olması lazim

O sigortayı bizde yaptırmayı düşünüyorduk ama geç kaldık hamileyken yapılan sigortalar var mı acaba sizin ki nasıldı

Biz hamilelik planlarken yaptırdık sigortayı bekleme süresi yoktu benimkinde15inde sigortayı yaptırdık 18i son adet tarihim oldu şansıma :joy: