Merhaba
Izmir sehir hastanesinde dogum yapan var mi ?
Bir de sehir hastanelerinde normal dogumda epidural vuruluyor mu ?
Simdiden tesekkur ederim
Evet daha geçenlerde eşimin yeğeni doğum yaptı sezeryan oldu çok memnun kalmış bide ben ziyarete gittim odalar falan tertemiz çok güzeldi tek başına oda falan istediğin gibi de süsleye bilirsin odanı yane özel gibi gerçekten benimde doğumum temmuzda Allahın izniyle bende orda doğumu yapacam 🩷
Yazdiginiz icin cok tesekkur ederim icime bi nebzede olsa su serptiniz benim ilk dogumdan simdilik normal gorunuyor bi sıkıntı problem olmazsa normal olucak benimde sizde bebeğinizi saglikla kucağınıza alin insallah
Doçent Doktor Yaşam Kemal Akpak. Mükemmel bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Klinik şefi ayrıca. Hep kendi olur polikliniğinde tek tük acil ameliyat zamanı olduğunda bulamadım. Onun dışında %90 hep o baktı. Sezaryanemi o yaptı. Çok zor ayarlamak doğuma girmesini ve çok iyi bir insan iyi bir ilişki kurarsanız kesinlikle girer. Ben hediye aldım onu bile kabul etmedi. Asistanına verdim ulaştırsın diye. Ben her gün dua ediyorum. Burda bazı özel rakamlarını okuyorum şoka giriyorum. Ha özelde olsa da verir giderdim. Sonuçta en iyi doktora gitmek önemli bence. Hele bu devlette olunca mükemmel oluyor.