Kızlar izmir’de memnun kaldığınız hastane ve doktor önerileriniz var mı
Alalım sizleri
Hastane olarak Ekol hastanesi - Halil Gürsoy Bey. Hem hastane personeli hem de Halil bey 10/10. Muayene ücreti (800 TL civarıydı)
Ata sağlık - Kemal uğurbil. Kemal bey müthiş bir doktor. Çok babacan ben insanlığını ve doktorluğunu çok sevmiştim. Babacan derken bir baba gibi de kızıyor yeri gelince biz bir konuda fikir ayrılığına düştük. O yüzden devam etmedim. Muaeyen ücreti (500-600) civarıydı
Gazi hastanesi - Ayşen Kızılyar. Çok bilgili, ilgili bir kadındı. Aşırı rahat hissediyorsunuz muayenede. Ama biz hastane ile problem yaşadık. Hastane olarak hiçbir şekilde önermiyorum.
Muayene ücreti (450-500) civarıydı en son.
Özele gitmek isterim imkanım var derseniz Ümit İnceboz - irenbe tüp bebekte çok kaliteli bir doktor ama bence muayene ücreti çok fazlaydı. Şerife Dikayak Medine Meltem Adalıoğlu isimlerini de duyarsınız mutlaka ama özel derseniz
- Kemal Bey 2. Gürsoy Bey.
Devlette ise -Tayfun Vural- tepecik ve şehir hastanesinde. Ben şehir hastanesinde muayene oldum. Babacan ilgili bir adam.
Buca kadın doğumda ise - Derya Burkankulu. (çok hastası vardı, beş altı kadın birlikte odaya giriyorsunuz. Kapı sürekli açılıp kapanıyor. O çok enteresan gelmişti bana. Devlet hastanesi tercihse Bayraklı Şehir Hastanesi yeni açıldı. İmkanlar açısından en iyisi bence. Tayfun bey dışındaki doktorlardan Mehmet bey var soyismini bilmiyorum hastalar onu önermişlerdi bana. İlk çocuğu özelde doğurup ikincisi için devlet seçen annelerin tavsiyesiydi. Şehir hastanesinde : Dilek Kartal önermem alakasız. Doç.Yaşam Kemal Akpak. Doçent diye hastane personeli öneriyor diye gittim. Kapısına bile varmayınnnn)
(ben memleketimde doğum yapacağım için izmirde bazı sebeplerden dolayı bu kadar doktor seçip değiştirmek zorunda kaldım. Tecrübelerim bunlar umarım faydası olur size
Harika yazmışsınız
Yaa çok teşekkür ederim gerçekten eline sağlık
Çok güzel bir anlatım olmuş elinize sağlık
Teşekkür ederim
Ne demek Umarım faydası olur size
Teşekkür ederim
Bayraklı şehir Hastanesi’nde asistanlar bakiyormu yoksa doktorun kendisimi @Ftmsyh
Bayraklı şehir hastanesine gittim daha bugün ordaydım. Bi arkadaşım bana kadın doğum doktoru önerdi Oktay akgün doktorun adı cidden çok iyi sakin nazik güler yüzlü bir doktor. Doktorun kendisi muayene ettiriyo asistanı değil
Asistan da doktor da bakıyorlar birlikte Tayfun bey öyleydi mesela
Oo çok sevindim memnun kalmanıza
Evet gerçekten çok memnun kaldım
İzmir’in neresinde oturuyorsun bilmiyorum ama Urla Devlet Hastanesi Nagihan Eskin Demireli tavsiye ederim. Anne dostu hastane babalı doğum kabul ediliyor küçük bir eğitim ile. Size uzak kaçmazsa eğer tavsiye ederim.
Konak tarafındayim ben biraz uzak kalıyor bana maalesef ama yinede teşekkür ederim
Çınarlı hastahesınde Dr onur Aldemir Ona gidiyorum çok memnunum tavsıye ederım
Ben çok yakın zamanda şehir hastanesinde sezeryan doğum oldum gebeliğinmin takibini Doç. Dr. Yaşam Kemal Akpak Yaptı. sezaryen doğumuma da şansıma o girdi. Müthiş bir doktor son derece mütevazi o kliniğin şefi olmasına rağmen bütün hastalarla karşılıksız İlgileniyor. Forum‘da bir sürü anne adayini okudum ama herkes şu doktor iyi bu doktor iyi diyor ama hepsi özelde zaten iyi olmak için para alıyorlar devlet hastanesinde olup bu kadar iyi kalabilmek hem de hocan bence asıl kıymetli olan bu ben her gün dua ediyorum her tanıdığıma da öneriyorum Devlette iyi doktor o kadar az ki o yüzden Böyle hocalari korumalıyız
Yaşam hocaya gebelik öncesi gittim jinekolojik kontroller için. Gebeliğimde de gitmek istedim ama ne yazık ki kendisi olmuyor çoğu zaman asistanı oluyor. Kendisine denk gelemeyince mecbur bıraktım. Yaşam hoca ne kadar iyiyse asistanı bir o kadar berbattı… umarım bir şeyler öğrenir çünkü ağzında bisküvi ile geviş getire getire bna ne kalp atışı dinletti ne bebeğimi gösterdi, 1 dk bile bakmadı her şey yolunda dedi kalktı gitti ikili tarama testimde yaş riski yüksek çıkmış biraz dedi oysa 26 yaşındayım ve sonrasında 4 doktor daha gezdim hiç öyle bir sorun duymadım benim moralimi bozmuştu, yani o asistan yuzunden bir daha adım atmadım ne güzel siz kendisi ile muhatap olabilmişsiniz şimdi mecbur özele gidiyorum ben…