Iyiki varsınız kızlar💝

Burda cok güzel insanlarla tanıştım, hamileliğimde oluşan yalnızlık hissiyatı sizin sayenizde geçti kızlar. Neye aklım takılsa hemen bilgileriniz ve tecrübelerinizle yardımıma koşuyorsunuz. Iyiki varsınız :purple_heart::four_leaf_clover::heart_on_fire::gift_heart:

7 Beğeni

Sende bizimle beraber bu yerde samimiyetini paylastigin icin iyi ki varsin :smiling_face::heart_eyes::blue_heart:🩷:white_heart::purple_heart::kissing_heart:

1 Beğeni

Ayyyyyyy​:smiling_face_with_tear::heart_on_fire:

1 Beğeni

Best Friends Love GIF by NETFLIX

2 Beğeni

Sende iyi ki varsın, minik kuzum :heart: Sana görmeden kanım kaynadı nedense :slight_smile:

Hihihihi benim de sanaaaaaa​:gift_heart:

1 Beğeni

Sende iyiki varsın minnakım Teddy Bear Hug GIF

:smiling_face_with_three_hearts::melting_face::kissing_heart::sparkling_heart::four_leaf_clover::heart_on_fire::heart_hands::face_with_hand_over_mouth:

Kendin minik olabilirsin ama kalbimizde kalpladığın yer kocaman :grinning::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Aglayacagim simdi​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::rofl::rofl:

1 Beğeni

Her zaman yanındayiz canım benim :two_hearts: sende iyiki varsın :two_hearts::heart: Season 4 Group GIF by Friends

1 Beğeni

My Love Flower GIF by cintascotch

2 Beğeni

Gercekten de öyle iyi ki uygulama var ve iyi ki kızlar siz varsınız bütün sıkıntılara çare bulunuyor kadın gücü işte :smiling_face_with_three_hearts::heart::heart:

2 Beğeni

Iyiki variz​:nail_care:t2::heart::gift_heart:

2 Beğeni

İyi kii :sparkling_heart::sparkling_heart:

1 Beğeni

Woman Girls GIF by moving-in

2 Beğeni

Sende iyiki varsın gerçekten bir aile olduk burda bana da çok iyi geliyor burası :hugs::heart:

Kesinlikleee​:pray:t2::gift_heart:

1 Beğeni

Sen de iyi ki varsın, iyi ki bizimlesin :star_struck::heart_eyes::heart:

Hihihihhiii​:melting_face:

1 Beğeni