İstsnbul anadolu yakası perinatoloji

Merhaba yüksek riskli gebelikten ötürü doktor perinatolojiye yönlendirdi ama devlet hastanesinde normal sıra bulmak çok zor bu tarafta özel perinatoloji uzmanı var mı bilgisi olan var mı acaba?

1 Beğeni

Merhaba, medikal park göztepe de var hemde çok iyi bi doçent bilginize.

1 Beğeni

Devlettte sira bulma konusunda bir tek ben mi sorun yasamiyorum​:rofl::rofl:Zeynep Kamil perinatolojide takipteyim ozelde 3-4 doktor degistirdim hicbiri içime sinmedi.Son gittigim doktor en iyisinin z.kamilde takipte olmamin oldugunu soyledi(ikiz gebelik ve benim saglik problemimle alakali)Normal kadin dogumdan randevu aliniyor onlar perinataloji icin yesil alan aciyorlar ve sonraki takipleriniz orada yapiliyor.Cok kalabalik olmuyor ben cok memnunum

1 Beğeni

Ben bulamadım açıkcası pzartesi günü tekrar bakıcam ama çokta uzağa gitmek istemiyorum çünkü arabaya bindikçe ya da yürüyüp hareket ettikçe kanamam oluyor benim :pleading_face: dragosda doç dr bülent kars diye birini buldum bir ona bakıcam

Benide Ümraniye eğitim araştırma hastanesine yönlendirdi perinatoloji antenatal tarama diye ben şimdi nereye randevu alacağım

Ben Göztepe Süleyman paşa şehir hastanesine gittim doktor yeşil alan açınca direkt randevu buldum

Bende yeşil alan açtirdim randevu buluyorum ama detaylı yapılmamaktadır ve sadece riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor

Öyle yazıyor ama detaylı yapıyorlar

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni