İsteğe bağlı suni sancı

Yarın doktor kontrolüm var devlet hastanesine gidiyorum kontrole 39+3 oluyoruz sizce doktordan yatişimin yapilip suni sanciyla alinmasini istesem kabul edermi yoksa 40 yada 41 .ci haftaya kadar bekletirmi diz kapaklarimdan aşşası davul gibi ayaklarim taşimiyo artik nefes almaktada zorlaniyorum bide evimden uzaktayim ailemin yanina geldim doğum için zor oluyo benim için şikayetlerimi anlatsam doğumu gerçekleştirirlermi

Durumunuzu anlatin insallah anlayisli doktorlar karsilasirsiniz ve bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz

Bende 39+4 haftalık hamileyim ama ne gelen var ne giden bende sonu sancı istiyorum ama korkuyorum o kendi sancidan daha kötüymüş öyle diyorlar :slightly_frowning_face:

Ya bence o suni sancıyı çekecepinize sezeryan olun daha iyi. Suni sancıda açılman olmazsa kesik atıyorlar ve bazı insanlar hemen kalkabiliyorken bazı insanlar hemen kalksada o dikişle oturdukça 2 3 ay acıdıgını duymuştum ben 2 3 ay o acıyı çekiceksem ve suni sancısını cekiceksem gider karnımı kestirir acısını çekerim daha iyi suni sancı zormuş

Evet suni sancı çekmiş biri olarak ölüp tekrar diriliyosun gibi bişey ağrısı anlatılmaz yaşanır fakat açılman sancın yoksa ki sancın da olsa açılman yeterli değilse mecbur suni yiyosun bence karnını kestirmektense bı kaç saat çekilebilir bı acı annelik kolay değil doğum hiç değil karnını kestikten sonra haftalarca rahat oturup kalkamadigini düşün bide

Ki alttan kesiliyo mecburen rahim ama doğumdan sonra çokta zorlamıyo o kesik o kesik çokta önemli değil çünkü öyle ağrısı olmuyo önemli olan suni sanciyi çekmek geride zaten oh ne diyosun şimdi beni kesip bicselerde sonrasinda ağrılar çok hafif geliyor insana