Merhaba hanımlar İstanbul Pendik kaynarca ya da Tuzla da detaylı ultrason yapan devlet hastaneleri var mı? Özelde de yapan hastaneler varsa bilgilendirir misiniz(ücret vs.)? Öneriniz varsa da bekliyorum
Pendik medicalpark Güher Bolat **** çok memnunlar
Dr lütfi kırdar hastanesi yapıyormuş. Sadece 3 adet perinatoloji uzmanı var
elif gizem dizdaroğulları
Aylin yılmaz
Didar kurt
Memnuniyet açısından bir bilgi yok mhrs’den perinatoloji diye bakılıyor. Kadın doğum dokrunun Sevk etmesine gerek var. Zor randevu bulunuyormuş. Hekim anlatmadan baktığı için hastalar mutsuz.
Pendik Halil Mesut ****çok memnunlar
Pendik medipol hayal bey
Pendik Eğitim ve araştırma hastanesi (sadece 3 perinatoloji uzmanı var)
Esra Esim Büyükbayrak (en yakın randevu günü 25 mayıs) mhrs’den kadın doğum doktoru diye aratınca ismi çıkıyor
Koray Gök mhrs’de ismi yok
Münip Akalın randevu yok mhrs’de kadın doğum doktoru diye aratınca çıkıyor
(Yani bu hastanede perinatoloji için sevk almana gerek yok)
Tuzla devlet hastanesinde perinatoloji uzmanları yok
Çok çok teşekkür ederim yardımınız için. Çok sağ olun
Rica ederim
@Özlem merhaba burda istanbulda detaylı ultrason yapan devlet hastanelerini paylaşmistım incelemek ister misin
Cok teşekkür ederim
Pendik Medipol hastanesinde yaptırdım bugun Yaklaşık 45 dk sürdü dr cok ilgiliydi cok detaylı bakıldı cok memnun kaldım. Sorduğum sorulara da cevap verdi. Ekran kaliteside cok iyiydi bebegimin ilk defa yuzunu net gorebildim. Pendik bölgesinde dr arayanlara tavsiye ederim. Ucretide 2700 tl
Perinatoloji uzmanı Dr. Khayal ISMAYILOV
Bende randevu aldim kaynarca cihan tip merkezinde cuneyt bey var onda yaptırıcam su tarihe kadar en uygun o hastane soyledi ve doktor da cok iyi ara sira muaneye gidiyorum ona
Merhaba gittiniz mi acaba bende sizden görüp aradım randevu alamadım dr izinliymiş siz memnun kaldınız mı
Evet ayin 26 sinda randevum vardi cok memnun kaldim baya detayli baktilar ama cuneyt bey bakmadi disari dan doktor getirtiyorlarmis hastaneye baska bir doktor bakti ama ayni hastane sonuclarim da temiz cikti cok sukur simdi devlet hastanesine randevu aldim sonuclarimi gostermek icin
Zaten detayli usg cuneyt bey bakmiyormus disaridan doktor gelip bakiyor
Eşinin girmesine izin veriyorlar değil mi bir de dr götürmemiz için rapor veriyorlarmış değil mi? Kaç dk sürdü toplamda? Sevindim sıkıntı çıkmamasına sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin cümlemize insallah evet esimde girdi en fazla 15 dakika falan surdu kuzum
Cd verdi renkli ve siyah beyaz ultroson halini atmisti 2 tane renkli ultroson verdi cok net gozukuyor bide rapor verdi sonuclar yaziyor onda da
Kac haftalik senin ilk gebelik mi
İlk gebelik şuan 19+4 21 de girmeyi düşünüyorum ideal diye
Ben 22+2 de gittim daha iyi olusmustu organlarini falan net gordu doktor
Cunku cok ufakken verdikleri renkli ultroson bile anlasilmiyor