Merhaba,
Medipol Çamlıca veya Koşuyoluna gidenler memnunsanız hangi doktora gidiyorsunuz ve doktora ulaşmakta sorun yaşıyormusunuz whatsapp numarasını veriyor mu?
Merhaba,
Medipol Çamlıca veya Koşuyoluna gidenler memnunsanız hangi doktora gidiyorsunuz ve doktora ulaşmakta sorun yaşıyormusunuz whatsapp numarasını veriyor mu?
@istanbul-anneleri bilginiz var mı?
Kimse yok mu
Merhaba ben de henüz gitmedim ama Çamlıca Medipole gitmeyi düşünüyorum. İki görümcem de orada dopum yaprı doktorun ismi Zeynep diye hatırlıyorum henüz detaylı bakmadım ben de. Ama görümcelerim memnun kaldı ikisi de normal doğum yaptı.
2023 haziran oğluma normal dogum yaptım hastane çok yogun kalabalık sürekli sıra otopark sorunu yaşadık zeynep elmalı hoca çok iyi ben memnun kaldım dogum yaklaşana kadar telefon irtibatına ihtiyaç duymadm 33 haftada verdi tlfnunu illa bu hastanede dogum yapıcam diyorsanız zeynep elmalıya gitmenizi tavsiye ederim
Ben Medipol Zeynep hanıma gittim. İlk başta çok ilgili idi. Telefon numarasını istedim acil birşey olmadıkça arama dedi. Ve benimde gebeliğim sorunlu olmasına rağmen. Tahlillerini de önce kendi doktoruna göster dedi. Bende bir daha gitmedim ve aramadım. Kankim var oda Leyla hanıma gidiyor. O çok memnun Leyla hanımdan. Hatta ssdv bile yaptırıyormus. Bilginiz olsun. Muayene 965 nst 300 lira sezeryan doğum da 22bindi bir ay önce.
Evet otopark sorunu hala var ve muayeneye randevulu gitmemize rağmen hep bir saat veya daha fazla bekledik. Hem bu yüzden vazgeçtim hemde tiroid hastasıyım devletteki doktorum burada yap özelde bir sorun oldu mu başka yerlere sevk edilirsiniz canın sıkılır dedi. Tam teşekküllü olması mühim benim gibi sorunlu gebelik yaşayanlarda.
Ben medipol çamlıca ayşe şeyma hocaya gidiyorum. Şu ana dek memnunum. 38. Haftadayım.
medipol çamlıcadan leyla hanımı tavsiye etmişlerdi
Ben de leyla hanima basladim