Kizlar yakın zamanlarda İstanbul Esenyurt esencan hastanesinde doğum yapan var mı acaba ? Varsa fiyat konusunda bana yardımcı ola bilir misiniz acaba bu ayın 18 doğum var ve bugün öğrendim ki doğum kendi doktorumda yaparsam leş gibi bir hastanede yaptiricak bana doğumu içime hiç sinmedi hastane o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende Esenyurtra Avrupa’ tıpa gidiyorum doktorumdan da gayet memnunum fiyat olarak orası daha uygundur diye düşünüyorum çünkü muane ücreti 850
@istanbul-anneleri yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben de Avrupa tıpa gidiyorum geçen yıl da orda sezeryan oldun bu yıl yine sezeryan. ikinci sezeryanli Avrupa’da yapmıyorlar sebebini ben de anlamadım başka bir hastane dedi Banu hanım o hastane de benim içime simedi ona göre esencan istiyorum
Geçen doktorum izine çıkmıştı bir arkadaş o hastaneyi önerdi gittim berbattı doktor ilgi alaka 0
Allah’ım deliricem ne hastane ne de doğru düzgün bir doktor bulamıyorum
Esenyurttan bagcılar kirazlıdaki atlas üniversitesine gelen çok oluyor eger imkanın varsa orayı tercih edebilirsin benmde 2 ci bu cok cok memnunun eskiden ismi medicine hospitaldi
Çok teşekkür ederim
Anadolu Hastanesi Özcan beye bi bakın isterseniz teyzemler yengemler hep ona gidiyodu çok memnunlardı
Peki Banu hanımdan menmun muydunuz doğum için nasıl yol izliyolar , bide yeni hayat var görümcem orda doğum yaptı sezeryan onunda oraya da bakmanızı tavsiye ederim
Nedemek hakkınızda hayırlısı olsun
Esenyurt Beylikdüzü tarafında mı oturuyorsun
Esenyurt yeni hayat hastanesine gidebilirsiniz esencana yakın bn oraya gidiyorum ilk sezeryanim orda oldum ikinci ye hamileyim gene oraya gidiyorum çok çok iyi bı hastane ilgi alaka doktorun size verdiği bilgiler falan temizlik vesaire gerçekten çok iyi ve uygunda bnce
Çok teşekkür ederim
Evet oralardayim
Banu hanımdan memnunum. Kontrolere gittiğimde benimle çok güzel ilgilendi sağolsun . Fakat ilk sezeryani onunla olmadım ruhan bey vardı geçen yıl o yapmıştı. Bu yıl Banu hanım yapacak ama Avrupa hastanesinde yapmıyor Muş başka bir hastanede yapacakmış sezeryani o hastane de benim pek içime sinmedi açıkçası yorumları falan çok kötü bilmiyorum salı günü Banu hanımla görüşmem var konuşup bir yol bulucaz inşallah
Teşekkür ederim
Başka hastane derken niye kendi Hastanesi’nde yapmıyor ki
İki yıl üst üste ikinci sezeryan olduğu için yapamiyorlarmis ben de anlamadım