İstanbul Esenyurt doktor önerisi

Esenyurt’ta devlet veya özel farketmez kadın doktor önerilerinizi yazarsanız çok çok sevinirim hiç bilmiyorum buradaki doktorları :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ben İstanbul’da değilim ama araştırmalarıma göre

-Esenyurt Necmi Kadıoğlu hastanesi için çok pis ve ilgisiz diyorlar. Bu hastane yerine imkanın varsa Beylikdüzü devlet hastanesini daha iyi buluyorlar ama cihazları yeterli olmadığı için ilk defa doğum yapacakları kabul etmeyebiliyorlarmış

-Esenyurt esencan hastanesi
Ahmet Bey

-Esenyurt Reyap hastanesi
Gönül Hanım
-Mete Kürşat Bey

-Esenyurt etik life
Cihan Bey

1 Beğeni

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesine de gidebilirsiniz ben Esenyurt’ta oturuyorum Esenyurt Necmi Kadıoğlu hastanesine adımınızı bile atmayın derim berbat ötesi

2 Beğeni

Ve esencenda Ahmet Bey’in gerçekten deneyimli ve güler yüzlü biri tavsiye ederim bnde

1 Beğeni

Ben Mustafa Kemal paşa da oturuyorum avcılar hospital da Selda hanıma gidiyorum ama reyap var uzak demezsen arkadaşım giriyor yasemin hanım doktoru çok memnun bir de pahalı demezsen net İstinye hastanesini öneririm :face_holding_back_tears:

Onda da amcamın gelini doğum yaptı çok memnun kaldı

Bnde doga hastanesinde faruk beye gidiyorum

Esenyurt devlet hastanesinde hiç hir doktor ilgili değil ben bakırköy Sadi konuk devlet Hastanesi’ne gidiyorum

Ya geçen cuma ona gittim ben evime yakın bı de çok sancılarım var diye bana düşük riski olduğunu söyledi plasentanin aşağıda olduğunu falan benim kendi doktoruma soyliycem neden bilgilendirmedi acaba

Evet biraz konusmayi sevmiyor bu hafta doganin hem perinatolog hemde kadin dogum uzmaniyla tanisma ve muayene olma sansim oldu cok begendim

1 Beğeni

Aaa çok güzel ya aklınızdaki soru işaretleri de gidiyor dinleyen ve cevap veren doktor cidden insanın içini de rahatlatıyor

Doktor cok guzel anlatiyor ve esime izletti ultrasonda bu daha hosumuza gitti

Bakalım bende yarın kontrolüm var neler diyecek :face_holding_back_tears:bu arada tam olarak nerde oturuyorsunuz :blush:

Yesilkent cok yakinim dogaya

Aaa evet yakinmissiniz bende Mustafa Kemal paşa etiklife ilerisinde shell var ya ordayım :joy:

Sizde yakinmissiniz ben dogumda hizli gitmek icin tercih ettim ilk olunca insan ne yapacagini sasiriyor

1 Beğeni

Bende aynısını düşünerek avcılar hospital i seçtim en azından yakın

Bende bakirkoye gidecem bakalım .