İstanbul devlette detaylı ultrason randevusu bulamayan

Merhaba kızlar ben detaylı ultrason randevusu ayarlamıştım ama ekstra bir randevu daha akrabamız bulmuş 26 Eylül de bağcılar hastanesinde MHRS üzerinden almış arayan bir anne adayımız varsa ben iptal edicem onu haberli bir şekilde iptal edeyim alınabilir hemen böylece zaten 10 dkda doluyor hemen

2 Beğeni

İnce düşünceli olmanız beni çok mutlu etti. Kadın doğumdan randevu ararken bir kaç kez annemden randevu yakalayıp kendime geçirmeye çalıştım fakat olmadı. Sanırım mhrs sisteminde farklı bir işleyiş var :blush:

1 Beğeni

Bilmiyorum ki valla Cansu benimde aklımda belki burada arayan biri vardır iptal edersem karşı ekran düşerse hemen alınabilir belki diye buraya bir sormak istedim çünkü gerçekten çok zor randevu bulunuyor ve gerçekten çok pahalı özelde şu ekonomik koşullarda neyse bakalımm eğer biri çıkmazsa da zaten iptal edeceğim

2 Beğeni

@Zerrinirrez Hangi devlet hastanesi yapiyor detayli ultrason gidilince direk cekiyorlar mi yoksa gun verip gonderiyorlar mi?

1 Beğeni

Perinatoloji ve radyoloji bölümlerinde çekiliyor sanırım. Radyoloji bölümü nasıl işliyor bilmiyorum ama mhrs den perinatoloji bölümü için randevu alıyorsunuz istanbul genel perinatoloji polikliniği diye seçerseniz yapan tüm hastaneler çıkıyor. Eğer ihtimaliniz varsa hastaneye gidip kendinz alın randevuyu yoksa açılmasını bekleyecekseniz gidince çekiyorlar

3 Beğeni

Teşekkür ederim

3 Beğeni