İstanbul Avrupa Yakası'nda hastane ve doktor tavsiyesi!

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor gebelik sizlerin fikirlerine ihtiyacım var İstanbul Avrupa Yakası’nda yani Avcılara yakın özel hastane + doktor tavsiyesi istiyorum ve tabi ki kontrol + doğum ücretleri ne bilen veya öğrenenleri buraya bekliyorum canlar… :smiling_face_with_three_hearts::heart::bouquet:

@istanbul-anneleri

@tecrübeli-anneler

1 Beğeni

Avcılar Anadolu Hastanesi

Özel hastane

Dr MEHTAP DURMUŞ

çok iyi profesör ilk hamileliğimde ona gittim orda doğum yaptım çok memnun kaldım sezeryanla doğum yaptım tavsiye ederim git ve muayene ol geçen hafta aradım muayenesi 2.250 TL en azından bi kontrolle git çok memnun kalacaksın başka hastane veya başka doktor aramana gerek yok gözün kapalı git önerdiğim doktora çok iyi ilgileniyor doktor tavsiye ederim.

Avcılar Anadolu Hastanesi

Özel hastane

Dr MEHTAP DURMUŞ

çok iyi profesör ilk hamileliğimde ona gittim orda doğum yaptım çok memnun kaldım sezeryanla doğum yaptım tavsiye ederim git ve muayene ol geçen hafta aradım muayenesi 2.250 TL en azından bi kontrolle git çok memnun kalacaksın başka hastane veya başka doktor aramana gerek yok gözün kapalı git önerdiğim doktora çok iyi ilgileniyor doktor tavsiye ederim.

Hamile misin kız

2 Beğeni

Evet leylacımda hamile :grin:

1 Beğeni

Valla canım özel degil ama bahçelievler devlet hastanesinde bakırköy sadi konuga ait kadın dogum bölümü var iki dogumu orda yaptım 3 üncüyüde orda dogurucam aşırı iyi doktorları yinede söylemek istedim​:innocent:

1 Beğeni

Evet canım 4 yolda :face_with_peeking_eye:

Hangi doktora gittin birde bu ikili testi felan yapıyorlar mı orada

Evet canım bide ikili test içinde kendileri randevu veriyor kontrole gittim 24 nisana sabah perinatolojiye randevu verdi gidicem valla canım hepsi iyi ya ben kaç tanesine gittim birinden şikayetçi olmadım

Baktım randevulara bazılarının altında detaylı USG yapılmamaktadır diyor gidrsen benim için tam öğrenebilir misin hangisine almalıyım randevu ve ikili test için gelsen bakarmi bazıları bir kere gidip muayene olmazsan bakmıyorlar dedi o yüzden

Ay masAllah ben 1.de pes ettim :sweat_smile:

Ben muane olmaya gittigimde doktor kendisi verdi direk randevu

Kız senin bazı durumlar vardı hanii

Bende sadi konuktanaldım perinatolojiden 20 Nisan da Bahçelievler devlet hastanesi Sadi konuk oraya attı beni

Benimde 24 nisanda canım

1 Beğeni