İstanbul Avcılarda Bildiğiniz Doktor ve Hastane önerileri

Istabul avcilarda ozel hastane ve doktor tavsiyesi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

@ozlemmustafa.demircarelieved AVCILAR ANADOLU HASTANESINE MELTEM DURMUŞ (bu hastane ve doktordan memnun olduğunu söylemişti)

@Szn Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesin (öneride bulunmustu)

@yaseminyildirim hanim da avcılarda doktor arayışındaydı

2 Beğeni

@Cansu Avcılar murat kölüğe gittim nurhan beye o cok iyi ama randevu bulamıyorum anadolu hastanesi bana yanlis teşhis koymuştu o yüzden o hastaneyi gormek bile istemiyorum

2 Beğeni

@Cansu Genede bilgi verdiğin için teşekkürler canım :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Rica ederim :smiling_face: umarım avcılarda yasayan annemiz daha güzel tecrübesini anlatır

2 Beğeni

Inşallah bende bilgilerimi sizlerle paylasmak isterim 2 oğlum var büyük 13 yaşında küçük 9 yaşında

2 Beğeni

:star_struck: tecrübeli anneymişsiniz çok sevindim isterseniz tecrübeli anneler grubuna katılabilirsiniz

L harfinin yanında 3 tane alt alta çizgi var > guruplar> tecrübeli anneler>katıl

İsterseniz birden fazla gruba da katılabilirsiniz örneğin @temmuz-anneleri merhaba yazdığımda o gruba katilan herkese bildirim gider

Katılmakta zorlanırsanız ekran görüntüsü ile de anlatabilirim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bakayim bi yapamazsam yazarim cok sağ ol

2 Beğeni