İştahsızlık 🥺

Merhabalar arkadaşlar bebeğim 5 aylık doktor 4 aylıkken ek gıdaya geçebilirsiniz demişti ve geçtik ilk başlarda herşey mükemmel bebeğime tattiriyorum herşeyi yiyorda ama şimdi yaklaşık son 1-2 haftadir hicbirsey yemiyor benim bebeğim sütüm olmadığı için mamayla besleniyor günde 5-6 biberon içen bebek artık günde 1-2 biberon oda zorla içiyor bişey tattırmaya çalışıyorum ek gıda açısından yemez oldu diyorum acaba aynı şeyleri yemekten sıkıldı yeni şeyler deniyorum hep ama oda yok yemiyor içmiyor delircem artık doktora götürdüm aşırı kusma ishal yoksa bir sorunu yok demektir diyip geri gönderiyor beni ama delircem birden bire böylesine iştahının kesilmesi normal mi niye böyle oldu anlayamıyorum

Gayet normal ağlaması ağrıyan bir yeri yoksa gayet normal akışına bırakın o zaten aciktiginda yiycektir siz zorladikca ters tepti eder sevebileceği şeyleri yedirin tattirin

Dişi çıkacaktır annesi. Bebekler genelde diş çıkaracakları zaman iştahını azaltırlar. Yakında minnak dişler sizi karşılayabilir.