İştahın açılması

Kızlarrr 23.haftam bitiyor yarın. Son bir haftadır açık olan iştahım iyice açıldı sizlerde de belli zamandan sonra yemek yeme artışı oldu mu? İster aç oliyim ister tok sürekli bişeyler yerken buluyorum kendimi​:rofl::see_no_evil:

2 Beğeni

İkinci trimester güzelliği :smiling_face_with_three_hearts: artık iştah hep böyle açık olacak :innocent::star_struck:

1 Beğeni

Gelsin o zaman kilolarr desene :rofl::rofl::rofl: @Cansu

2 Beğeni

:rofl::rofl: geldiği gibi giderler. Ye gitsin bir daha ne zaman hamile olucaz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İşin kötüsü ben hamile değilkende çok yiyorum :rofl::rofl::rofl::rofl: @cansu

2 Beğeni

Benim hiç kapanmamıştı :sweat_smile: Havaların çok sıcak olduğu zamanlarda bile ben yağlı yağlı Kebap, Hamur işleri, ağır yemekler hayali kuruyordum :rofl:

1. Trimester biraz az yedim bulantılardan dolayı, buna rağmen 8 kilo almıştım. Ne kadar az yediğimi siz düşünün​:rofl:
2 Beğeni

@Glsh887 @Betuesk Olsun bir daha mı dünyaya gelicez :star_struck: hepinize benden ekmek arası köfte :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

2 ci trimestrdan itibaren iştahım açıldı.Miyde yanması olmasa,yememde bir sıkıntı yok:/ Canım aşırı noodle çekiyor ama zıkkım gibi acılısından;(

3 Beğeni

Ye gitsin kız. Benim de canım çekti. Hadi kocalara sipariş verelim :star_struck::stew::ramen:

2 Beğeni

@Cansu Sadece miydem yanacak diye yemiyorum​:disappointed:Sabah kahvaltıda reçel yedim,alev almış yanıyor sanki.Zehir oldu yediğimde​:pleading_face:

2 Beğeni

@Cansu benim kocacığım onu hamile değilken bile zor alıyordu bana şimdi zararlı diye hiç almaz bir kere zae zor aldırdım 3 çatal yememe izin verdi sadece :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Bu mide yanması çok kötü. Canım kola çekmişti bir yudum aldım mide yanmasından geberdim. Az daha dayan bebişe kavuşmana az kaldı :sparkling_heart:

2 Beğeni

Gizli gizli hüplet :grin: ben bir kaç kez hamileyken yedim bir sıkıntı olmadı hatta düşük riskim varken yemistim.

2 Beğeni

@Cansu Başka çare yok.:smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Offff kabul ediyorum evet evet evettttt :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni