İsme karar veremiyoruz

30 haftalık olduk ve hala ogluma isim secemedik​:roll_eyes: Çınar ve Uraz arasinda kaldik en son. Sizce hangisi? Çınar soylemesi kolay ama Urazda anlamı güzel. Uraz mı uras mı diye ilerde sorun yasar mi oglum tereddüt ettik.

Uraz kesinlille çok güzel

2 Beğeni

Bende hep baştan beri Uraz istedim ama çevremde herkes soylemesi zor diyip duruyor :roll_eyes:

2 Beğeni

Merhaba aramıza hoş geldin canım. Aşağıdaki bağlantıda daha önce açılmış erkek bebek isimleri ile ilgili konulara bakabilirsin.

1 Beğeni

Isim enerjisi olarak da Uras daha uygunmus , söylemesi de daha kolay ama tabi tercih sizin :cherry_blossom: biz de Çınar ismini düşünüyoruz

1 Beğeni

Hosbulduk teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Daha cok uras kullaniliyor sanırım evet. Eşim uraz istedigi icin o sekilde secmistik ama sanirim bizde Çınar koyacağız :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Açık ara farkla Uraz

1 Beğeni

Eğer benim bebeğim erkekse çınar Asaf olacak

1 Beğeni

Bizim yaramaz da erkek ismi zahit bartın olucak nasip olursa belki fikir olur

1 Beğeni

İsimleriyle sağlıkla yaşasınlar :purple_heart:

1 Beğeni

Sağlıkla gelsinler inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Amin inşallah sağlıkla büyüsün bebişler inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim. İsmiyle sağlıkla yaşasın inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Uras ismi daha tatlı gibi

1 Beğeni

Karar vermek zormus gerçekten yada bizim icin zor oldu​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

• Hangi isim olsun?
  • Uraz
  • Çınar
0 oylayan

Senin için oylama hazırladım canım dilersen çoğunluğa göre kafanda belirlenir :innocent::innocent:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

Gördüğüm kadariyla çınarlar cok efendi urazlar cok yaramaz oluyor :smiling_face_with_tear: uraz sert geliyor uras daha yumusak geliyor kulağa

1 Beğeni