Benim babam vefat etti ismini koymak isterim ama söyledikce çok üzülüyorum ismini andıkça o sebeble istemedim
Bedran Yiğit diyoruz ama Yok onlarin tarafı Bedran dermiş bizimkiler yiğit dermiş
Laf anlamıyor ki
Gene ortak noktada bulusmussunuz ne güzel ne koydunuz ismini ?
Yani ortak isimde anlasilmali aslında bide ömür boyu olacak bişey ismi güzel bişey olsun istiyor insan
Cengiz Alp oldu
Çok haklısın ama erkekler bu konuda taş kafa oluyor malesef
Aynen anlamıyor olay büyüyecek en sonunda
Güzelmiş güle güle büyütun insalah
İsim olarak evet değişik ve güzel benim eşimin aileside çok istedi erkek olursa kendi isimlerini sevseniz koyarsınız flan diye çok atıştılar bizle bizde yaşayan birinin ismini koymucaz karşıyız buna dedik koymadık hala da ima ediyorlar yani gönülsüz koyma derim içinde hep ukte kalır bu
Zaten hiç beğenmiyorum ismi ama tartışmadan yoruldum anlamıyor eşim herkeze söylüyor akrabalara hepsine Bedran diye . İki isim diyorum bakalım nufusda ne olacak
İnşallah herşey istediğin gibi olur…
İnsalah canım hepimizin
Bence çocukka alakalı bütün kararları anne vermeli… hak ediyoruz bence
Tabikide bütün iş sıkıntı hamilelik herşey bizim üstümüze yük . Onlara göre ne var ki ellerine telefon alıp keyiflerine göre takiliyorlar .
Allah sabır versin yazı tura atın iş çözülsün en azindan bi ihtimal istedigin ismi koyabolirsin gibi
Eşin anlayışlı olması lazım aslında ikinizin bebeği aslında inşallah gönlünce olur
Mantıklı