Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz eşimle bu konuda çok tartışıyoruz. Eşim doğacak kızımıza selma ismini vermek istiyor. Önüne bir isim daha koymak istiyoruz. Selma ikinci olacak ne koysak selma ismine uyumlu olur.? (Selma ismini istemiyorum ama eşim istediği için kırmak istemiyorum.) Elisa selma düşündük sizce nasıl. Önerilere ihtiyacım var 1 ay kaldı doğuma
Selma ismine ne uyumlu olur fikrim yok ama Elisa Selma kulağa hiç hoş gelmiyor, sizin içinize nasıl siniyorsa öyle güzeldir ama
@aynur25 Selma ismi nereden gelmiş eşinizin aklına ,
Selma Nur @aynur25
Selma ipek olabilir naif ve güzel
Eşinin annesinin ismi olabilir
Kesinlikle istediğim bir isim değil fakat 1 hafta önce eşimin dayısı vefat etti. Birbirlerini de çok seviyodular. Oda demiş kızın oluyosa adını selma koy falan. Şimdi kıramıyorum onu
Koysam bile selma ikinci ismi olacak
Selma miray koyabilirsin miray isminin anlamı cok güzel oğlun olursada ilerde Giray koyarsın benim kendi ismim Miray pazar günü kısmetse oğlum olcak Giray koyacağım bana çok uyumlu kızım olursa da eşimin Berk kızıma Beray koyacağız
Miray selma nasıl ? :))
Koymamak için elimden geleni yapıcam ama eşim çok diretirse de mecbur koycam. Onun için uyumlu bişey bulmam lazım :)(
@aynur25 bu hatır gönül meselesi olmamalı. İçinden gelmiyorsa beğenmediysen onu kırar bunu kırarım diye sessiz kalma değmiyorlar sonra pişmanlık hissi gelir o canı sen taşıyorsun acısı tatlısı ile. Eşimin de gönlü olsun diyorsan ortak bir isim bulun . Açıkca belirt semra yı istemediğini
Genelde 2 isim kullaniliyor bilginize
Benimde kizim olacak adi gökçe miray olacak hayırlısı ile
Elif selma. Selma eda. Selma duru
Ya bilmiyorum ama ben 2 isime çok karşıyım cnkü illa biri kullanılıyor çok nadir iki isim çağıran oluyor . Ama eşinizde istiyorsa onuda kırmamamk adına selma miray olabilir.
Selma Pera ya da Lavin Selma
Duru selma düşündüm bide. Of bilmiyorum ya söyledim de istemediğimi ama o çok istiyo. Brnim kadar onun da hakkı var diye çok kıramıyorum. Bakalım nasip belki çok başka isimle çıkarım karşınıza