İsim önerisi Erkek

Kizlar geçen ayın 19 da öğrendim erkekmis isim önerilerini bekliyorum şuanda 1 tane oğlum var onun ismi Eymen ona erkek kardeş geliyo isim önerilerinizi bekliyorum

Benimkide oğlan ikiside ilkini barış koyduk. Ben çınar istiyodum eşim barış koyalm dedi kabul ettim . Çınarıda iyikide koymamışım çok yaramaz oluyolarmış :grinning:karnımdakinide inşallah yiğit koyucam. Herkez burak koy dedi. Bende yiğit istedim anlamları benim için çok önemli

2 Beğeni

Ay barış ismiii ben de kimlige yazdiramayacagim ama kulagina okunsun turkiyedeki akrabalar barış han desin,koredekiler de han desin diye dusundum cunku burda yabanci isim koymak cok sikinti hem telaffuz edemiyorlar hem isim korece harflerle yazinca bi tuhaf degisiyor… :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Barış ismi cok cok guzel gercekten dusunun bi bence :face_holding_back_tears::heart_eyes:

1 Beğeni

Efe eymen brnce siz bilirsiniz ama güzel isim

1 Beğeni

Benim oğlumun adı Ediz Eymen :smiling_face:Eymen varsa Ediz koyabilirsiniz sağlıkla dünyaya gelsin inşallah​:heart:

1 Beğeni

Evet birde anlamınıda taşıyor çok barışçıl bir çocuk​:blush:

1 Beğeni

Sağlıkla gelsinler inşallah

1 Beğeni

Tamam aynen güzel isim teşekkür ederim

1 Beğeni

Kızlar bi ilaç kullanıyom aranızda kullanan varmı bana dokundu da

Tamam teşekkürler ederim :smiling_face:güzel isim

Teşekkür ederim güzel :pray:

Ne kullanıyorsun

Gyno ferro sanol

Kullanmış olsam cevap verecektim ancak bilmiyorum gerçekten üzgünüm

Efe veya Ege

1 Beğeni

Ben o ilacı kullanıyorum :woman_shrugging:t3: kaç aydır. Bana bir zararı olmadı.

Yağız Alp, Göktuğ, Kaan, Ömer Faruk

1 Beğeni

Ya affedersinizde hem ishal etti midemi bozdu

Eymen - Mert Eymen - Ege Eymen - Uras Eymen - Toprak

1 Beğeni