İsim koyma problem mi 🙄

Herkese selam​:smiling_face_with_three_hearts: Arkadaslar benim simdi nasipse kızım olucak, ismini Duru koymayi dusunuyorum içimden geçen o isim eskiden beri o ismi beğenirim. Eşim ilk başlarda kabullendi ama dün Duru sabun ismi yok haci şakir koyalim dedi baska isim mi bulsak dedi ben karsi çıktım çünkü ilk basta kabul etti 5. AYa girmisiz nerden cikti bu simdi diye üzüldüm her neyse sizden ricam bana isim önerimisinjz not alacağım. :smiling_face::white_heart:

Kızım olsaydı Efnan koyacaktim… Efnan ismini çok beğeniyorum…

Guzel belki olur kızin :hugs:

Nasipse kızlarım olacak ve isimleri de Duru ve Doğa olacak. Her isme herkes bir bahane buluyor bence içinize sindiyse eşinizi ikna edebilirsiniz. Duru denince benim aklıma bir kez bile sabun gelmedi ailemizde de kimse böyle bir şey demedi hepimizin aklına sadelik geliyor. Bence eşiniz de boşuna evham yapmasın. Belki isim içine sinmediği için bahane de yapıyor olabilir bu arada.

2 Beğeni

Ona bakarsaniz her adın bı marka değeri biseyi oluyor . Bakkal adı deterjan sabun şampuan vsvs gbi. Bu zamana kadar kabul ettiyse niye şimdi değiştirmek istemek için dalga geçmiş anlamış değilim. Neyse sağlıkla alın kucaginiza. Esma kızımın adı cokda guzel

1 Beğeni

Ay bu kocalar hep böyle demek ki :smiley: bende Vera ismini demiştim yok solee dedi. Marketteki yağ isimleri ya… Bende kendi notlarımdaki isimleri atayım hemen :hugs:

Hümaşah: devlet kuşu saadet ve mutluluk

Simay:Gümüşten ay, gümüş gibi parlak ay

Nevra ;Işıklı olma, parlaklık. 2. Çiçek, özellikle beyaz çiçek.

Gökçe: Gökle ilgili göğe ait semavi. 2. Mavi, mavimsi. 3. Güzel hoş güzelce, latif. 4. Gösterişli.

Vera :Arapça kökenli Vera‘ sözlükte ‘sakınmak, kaçınmak, çekinmek’ anlamları taşır.

Ebrar:İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar

Eslem:Teslim, Allah’a teslim olan.

Neva:Ses, şada, makam, ahenk, name. Refah, mutluluk. Güç, kudret. Doğu müziğinde bir makam. Çekirdek. (Arapça) * Kuran’da Enam Suresi 95. ayette geçer.

Rüya: Düş

Esila:Akşam vakiti /* İnsan suresi

Şimal: Sol taraf

Yüsra:Kolaylık

Serra:Bolluk, bereket

Betül:Namuslu, temiz kadın. 2. Allah’ın emri. 3. Hazreti Meryem’in ve Hazreti Fatma’nın lakapları. 4. Ana ağaçtan ayrılıp, ayrı kök salan fidan.

1 Beğeni

Oğlum oluyormus…:blue_heart:

2 Beğeni

Deva, inci, ismleri de bna hoş geliyor anka ismi de farklı hoş geliyor ama herkesin hoşuna gitmiyor sanırım önce bi garipsiyorlar çünkü :grin: kızım olsaydı bunlardan birini koyardım

1 Beğeni

Emir Talha koymak istiyorum bende… bakalım eşim ne isimler bukacak

İnci olabilir. Veya Ayla

1 Beğeni

Benim eşimde duruyu istemedi derine karar verdik

Arada erkek isimleride onerirmisiniz ya erkek anneleri bekliyorum :joy:

İsim konusunda illa bir kulp takılıyor. İlk oğlumun adı Yusuf. Yuzarsif denildi. İkinci oğlumun adı Yakup. Jacops (yakops kahve markası) denildi. Şimdi kısmetse üçüncü oğlum olacak. Buna da Yahya koyalım dedik. Şimdi de Kahya diye dalga geçiliyor ama aldırmıyorum. Bence içinize sinen ne ise onu koyun.

1 Beğeni

Ne saçma şeyler yaa… bu psikolojik baskılardan Nedret ediyorum

Defne ismi çok güzel :blush:

3 Beğeni

Kızım olucak ismi Ahsen masal

1 Beğeni

Doğru olma ihtimali var

Kesinlikle öyle​:hugs:

Nehir kulagima hoş geldi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim eslem hosuma gitti :white_heart:

1 Beğeni