İsim konusunda karar veremiyoruz

İlk oğlumun adı alparslan İkinci oğluma hamileyim Göktuğ ege Kuzey arasındayım öneriniz var mı yada sizce hangisi güzel geliyor

• Göktuğ
  • Ege
  • Kuzey
0 oylayan
1 Beğeni

Bu Alparslan isminde ne var herkes onu istiyor kocam da takmış kafaya​:joy: Göktuğ güzel bence

Alparslanı ilk oğlumun adı zaten ikinci oğluma bakıyorum isim

İkinci oğlum diye belirttim

Yok biliyorum zaten onu anladım ama şuan hâlâ popüler ve çok kişi Alparslan ismini düşünüyor ondan dedim canım

Evet benim oğlum 2020 doğumlu o zaman lar popülerlik duymamıştım şimdi olsa koymam çok var gerçekten alparslanı ismi

Ben Ahlas istiyorum hem anlamı güzel hem çok bilindik değil nadir var eşim de ağızda kaba durduğunu düşünüyor bakalım ikna ediyorum gibi​:joy::joy:

Ben de çok şey istiyorumda eşimle tartışıyoruz :)))) en uygun ve ortak isimler oldu bunlar eşime kalsak Ertuğrul koyacaz çocuğa hahshaga

:joy::joy:ay Ertuğrul ağır isim ya daha nahif isimler olabilir ve bunu 15-20 sene sonra aktif olarak kullanacak o zamana uygun seçmek lazım biraz da

Valla bizimki bekarken isim konusu netti Muhammed Talha olucak kız olsaydı aymira koyucaktim da kısmet degilmis oğlum olcak insallah

Yok ben koymam Ertuğrul fln :joy::joy::joy: göktuğ iyi yani en azından

1 Beğeni

İlk oğlumun adı alparslan İkinci oğluma hamileyim öneriniz nedir Bizim düşüncemiz göktuğ ege

Bende Alparslan düşüyorum ama bizimkiler beğenmedi Ali Asaf arasında gidip geliyorum :joy::joy:

Alparslan lar zeki olgun aynı zamanda hareketli oluyor

Bilmiyorum artık kararsız kaldım Ali Asaf nasıl sence

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :smiling_face_with_three_hearts:

Gebeliğin hayırlı olsun 🫶🏻

Benim üçüncü oğlumun adı Göktuğ 🫶🏻

İlk oğlumun adı: Efe Can

İkinci oğlumun adı: Miraç

Son beşiğiminde adı: Göktuğ