Kızlar 7.ay bitecek biz hala isim konusunu netleştiremedik. Siz neye göre seçtiniz isimleri ? Tek isim mi sizce ? Kızımız olacak inşallah ben başından beri Ahsen diyorum ama çevreden olumsuz yorumlar aldım kafam karıştı
Çevrene bakarsan isim falan bulamazsın. Bulduğun ismin olumsuz bir anlamı yoksa kimseye bakma bence
Ahsen güzel isim bence. sizinde isminize uymuş.
Çevreniz ne der diye düşünmeyin. Sonuçta çevreniz çocuklarına isim koyarken sizden öneri almadı değilmi. Gönlünüzden geçen ismi koyun.
Çevrenize bakmayın. Bize yorum geldiğinde herkes kendi çocuğuna baksın dedim. Komşu ablanın kızının adı da ahsen. Bence kulağa çok hoş geliyor çok modern.
Fazla bilinmeyen, çevremizde o kişinin ismi olmasın, biraz da zor olsun herkes ismini anlsyamasın söyleyemesin kafası karışsın istedik. Günay dedik
Ben de çevrede olmayan farklı bir isim istiyorum teşekkür ederim cevap için haklısınız
Benim isim sena aslında ama ona da uyuyor teşekkürler haklısınız
Evet şimdi daha anlamlı oldu.
En güzel ismi bile secseniz çevreden birbegenmeyen çıkıyor illaki biz başta Elif güneş düşünmüştük kimse beğenmedi eşim de istemedi öyle olunca biraz daha araştırdık Zeynep Duru çok içimize sindi kim ne derse desin bu olacak dedim ve çevreye kapattım kendimi duru neymiş şampuan mi sabun mu diyen de oldu ben 2 isim olmasından yanayım hangisini isterse onu kullansın diye
Karar verdiniz mi isme ?
Şuan da ebrar ile ahsen arasında gidiyoruz bi netleşemedik
Aaa cok ayıp etmisleerr çookk benim kızımın adı Duru bence cook güzel bi isim siz bosverin o güzel bence
Ahsen ismine oyum kesinlikle hem kuranda geçiyor hem anlamı çok güzel hem çok daha ahenkli geliyor ismi hem Sena seninkiyle de uyumlu. Ve tek isimden yanayım ben
Bu elalem denen bi kitle var işleri güçleri yok herseye maydonozlar cocuk senin çocugun ne istersen onu koyarsın kime nee yani
Benn iki cocugumda da isim seçerken tanıdık kimsede olmayan isimleri tercih ettim
Ahsen ismi de gayet güzel bence hem içinde annesinin ismi de saklı
Ay dimi ben de öyle düşünüyorum içime en çok sinen de ahsen zaten
Evet yakın çevrede olmasın istiyorum ben de kim ne derse desin insan istediği ismi koymalı
Teşekkür ederim bence de güzel kizinizla adaş olacağız o zaman kesin olarak Zeynep Duru olacak karar verdik
İsim bulma karar verme çok zor cidden. Bizim çok önceden belliydi erkek olursa şunu koyacağız diye kız belli değildi erkek olunca kolay oldu tabi. İki isim de çok güzel, isimlerin anlamının çok önemli olduğuna inanıyorum. İki ismimin de anlamı çok güzelmiş cidden ben de kararsız kaldım
Ebrarın manası daha iyi gibi ama ahsen daha hoş geliyor kulağa
İsmi gibi olsun diye niyet ederek koy ben öyle yaptım adı gibi sakin temiz oldu butün evlatlar öyle olur inşallah