Kızlar eşimden nefret ettiğim bir dönemdeyim annemin ismini koymak istedim yanına da ek kısa bir isim olsun dedim önce tamam dedi ama sonra kayınvalidem denen yüzünden sanırım karar degıstırdı.ya annenın ismini koy yada başka bir isim diyor ıkıncı isim koydurmuyor ve hergun kavga ediyoruz çok güçsüz kaldım sınırlerım çok bozuk 1 çocuğumun ismi de babasının ismi Allah gerçekten eşinde hayırlısını anlayışlısını versin çok pişmanım böyle yanlış bir eş seçip ıkıncı çocuk yaptığım için
İsim konusu bazen gerçekten bir kriz. Neden sadece annenin ismini koymak istemiyorsn? Bence erkeğin bunu kabul etmesi ile şaşkınlık verici. Ben 2. Oğlumda yaşadım isim krizini.
Gerçekten sadece isim konusu yüzünden mi bu kadar kavga edip eşinizden nefret ediyorsunuz? Annenizin değil de başka kimsenin olmayan bir isim koysanız olmaz mı?
Halledemeyız canım ınat birisi çok pışmanım ilk bebegımın ismini babasının ismi koyduğum için asla beni önemseyen bırı değil çünkü kırgınım çok agladım
Annem den başka kimsem yok benim onun adını kızıma koyup ilerde onun ismiyle yasamak İstiyorum. Ben onun babasının ismini koydum hiç sorum etmeden onun annemın ismini koymamam için sahte sebeblerıne tahammül edemiyorum ve o şartla ıkıncı bebek düşündüm ben kız olursa annemın ismi olur dedim. Annemın ismi eski bir isim sadece kızım için de yanına kısa model bı ısım koymak istedim yada esıme sen koy dedım ama bana açık açık sana ınat koymayacagım diyor gücüme gıdıyor
Çok haklısın bazen kendımı yıpratmaktan başka işe yaramıyor dua et ama benim için rahatlattı mesajın benı
Büyüklerin isimlerini verince hayatları da bi nebze onlara benzermiş. Ben senin yerinde olsam annemin ismini de vermem. Farklı bir isim koyar bu tartışmaya son veriririm. Bence bir isim konusu yüzünden de eşinden nefret etme. Şuan hassas bi dönemdesin o yüzden herşeyden herkesten nefret etmen çok normal. Biraz salim kafayla düşünmeni tavsiye ederim.
Tek isim koymak icin boyle demistir. Size annenkzin ismi kesinlikle olmayacak dememis ki. Yada benim annemin adi vs gbi. Evet bu isim konjsu genelde kriz haline geliyor . Sizde sectiginiz iki isimden birini koyun. Digeri gobek adi olsun mesela kimlikte gecmesin tabi esinizle karar verin
Annenizin ismi nedir 2. Isme gerek varmı
Nezihe ismi
Sende tek annenin ismini koy canım neden kendine stres yaratıyorsun olan sana oluyor Nez dersin seslenirken
Isim cocugun kaderini etkilenen bi unsur bu yuzden büyüklerimizin ismini koymamalıyız aslında bence esinle isim konusunda tartismaya girme guzel prenses de daha guncel bi isim koy ileride kendisi de mutsuz olmasin ayrica annen senin icin eminim cok değerlidir ama deger isim koymakla ölçülmez bence oda istemez yada istemezdi kendini bu dönemde sakin yıpratma mutlu olup tadini cikart surecin ![]()
Ay bacim Allah başka dert vermesin hamilelikte hormonlar tavan yapmış takma kafana ![]()
![]()
![]()