- Osman Emir
- Osman Kerem
Sevgili annelerim isim konusunda kararsız kaldım sizce hangisi uyumlu? @agustos-anneleri @temmuz-anneleri
Sevgili annelerim isim konusunda kararsız kaldım sizce hangisi uyumlu? @agustos-anneleri @temmuz-anneleri
Üç isim de tek başına güzel ama birlikte pek uyumlu olmadı gibi
Banada emir kerem daha guzel geldi osman bir aile büyüğünuz mu
Batur kağan yada kurt düşünüyorum.
Osman eşimin babasının adı onu koymak istiyor bana da yanına bir isim koy dedi ama bulamıyorum
Evet kayınpederimin adı ben de istemiyorum ama eşim ısrarcı
Kerem Ali
Beni canım Tek isim koy Osman hiç Güzel durmuyor ama yine de sen bilirsin
Sülalede 5 tane Osman var zaten farklı bir ismi de olsun istiyorum onun için
Bence de ama eşim işte babasının adı diye illa koymak istiyor
Arkadaslarin dedigi gbi uyumlu degil maalesef. Osmani gobek adi olarak koysaniz olmaz mi.kimlikte sizin koydugunuz ad. Bu erkeklerin de babasinin adini veya annesinin adini koyma istegini anlamiyorum
Kabul edeceğini sanmıyorum öyle göbek adı falan diye. Ben de anlamıyorum ben de aşırı saçma geliyor
Teşekkür ederim fikriniz için
Gobek adini soylemeseniz de olur sadece gobek adi olarak osmani bilsin yeter. Diyelim kerem koydunuz kerem olarak soylenir aile okulda cevresinde vs. Iki isim hem soylenmiyor hemde okul haayatinda is hayatinda vs sikinti oluyor.
çok saçma buluyorum babasının ismini koymak istemelerini boş ver ısrar ediyorsa etsin Bu erkeklerde değişik ya
Ya zaten genelde ikinci isim kullanılıyor Osman demicek okulda arkadaş çevresinde kimse ona ama Osman koydum mu koydum olacak ailesine karşı
Ben Alparslan ismini seviyom bide Miraç ama Miraç tek olsun istemiyom Alparslan soyisimde aslan diye uymuyor diyorlar 2 ay kaldı bı isim bulamdik sizlerden tahimn alayım canlar @Yaren491 @agustos-anneleri @Erkekannesi @Merve8
Ali Osman daha uyumlu olur diğerleri uyumsuz olmuş
miraç ali
ali miraç
yusuf miraç
miraç ayaz
Benim bebeğimin ismi de Alparslan olacak Allah izin verirse herkes çok beğendi hele babası çok seviyor