İş var ama sıkıldım az sohbet 🥰

Kızçeler napıyonız ben kalkabilirsem bulaşık yıkıcam inşallah :rofl:

Valla okadar yorgunumki bugün bikaö yemek yaptım söylemiyim canjnız çekmesin. Çocukları uyut evi temizle derken pertim çıktı. Arkadaşımla kahve içtik şimdi namazı kılıp yatmayı düşünüyorum . Bu arada akşam dinlenme saatim asla ev işlerine girişemem.boşver sende sabah yaparsın

En iyisini yapmşssn canm ama yapamaya çalışıyorum çünkü sabah daha çok zor oluyor günüm yaklaştıkça zorlanıyorum yavaş yavaş artık

Anladım kuzum ilk bebeğinse evde ses olması önemli değil tabi. Benim çocuklar uyuduğu içinde ses olmasın hem die yapmıyorum . Son zamanlar ağırlaşıyor insan tabi valla

3 tane çoçugum var 4 çüm gelicek inşallah :grinning:

Oyyy maşallah. Nasıl yetişiyosjn herşeye. Bende 3 çoxuk istiyodum ama ikinci biraz haraketli gazlı olunca pertim çıktı şimdi diyorum iki yeter :joy::joy:

Yaşlarıda çok yakın 4 yaşında ikiz kızlarım var 7 yaşındada oğlum rabbim bişykelde veriyor sabrını:smiling_face_with_three_hearts:

Ben de kayınvalideme geldim oturuyorum evdeki işler beni bekliyor :joy: Kaç gündür bisküvili pasta canım istiyor malzemeleri de aldım onu da yapıcam üşendim :joy:

Maşallah Allah güç kuvvet versin cankm. Bide ikizler valla helal bakımı zor olmuştur

Yakın olsan Bn yapıverrdim​:rofl:

Tabi yerine göre

Ayyy çok tatlısın teşekkür ederim :joy: böyle söylemen bile mutlu etti valla :heart_eyes: daha çok mutlu olasın

Hepimiz canm inşallah