İri bebekler

Evet iri bebekti

2 Beğeni

@Sevane18 Ekstra birşey yok.Ev yapımı yemekler yiyorum.Ama her gün 1 tane muz,ceviz,fındık,fıstık,badem,yoğurt ve süt tüketiyorum.

4 Beğeni

Ben aslında normalde muz tüketmiyorum normal hayatta da kabızlık sorunum var pek tercih ettiğim bi meyve değil ama hamilelikte başladım bir gün durduk yere burnuma muz kokusu geldi :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Muz kabızlık yapiyormu? Ameliyatdan sonra genelde muz yediriyorlar o yuzden sordum. @Eda

2 Beğeni

Guzel biseye benziyor :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:çikolata sanki :rofl: @Eda afiyet olsun :star_struck:

1 Beğeni

Yaaa muz bende kabızlık yapıyor yapmayan var mı bilmiyorum @Sevane18

2 Beğeni

Seker yuklemeyi 24 den erken yapmiyorlar.3 aya kadar kan,idrar,tsh,progesteron gibi tahlilleri yapiyorlar bi sorun varsa onluyorlar.Bizde malesef devlet hastanelerinde seker yukleme testi yapmiyorlar.Ozellerde yapiyorlar ancak.Kanin umumi analizinde sekerin tahlilini yapiyorlar ama seker yukleme baska bisey.2 saatlik bir tahlil.2 defa yapdirdim bende 24 hafta ve 32 haftamda

1 Beğeni

Bende 1 ayında yapti doktor butun testleri.

Şeker idrar ve s. Devlet hastanesiyidi

2 Beğeni

Bardakda sana bisey içirdilermi?Glukoz iciriyorlar kan almadan once.Cok iğrenç aç karina yapiyorlar midemi bulandiriyordu

1 Beğeni

Yok bişey icirmediler. Aç karına verdim testlerin hepsini.

2 Beğeni

Bide her gitdiginde testler yapdiriyorlarmi her defasinda?bizde her gitdigimizde yapdiriyorlar.Bilmiyorum oyle olmalimi yoksa kendileri bilerek yapiyormu,para icin yani

1 Beğeni

Evet o dedigin seker testi umumi kan analizinde cikiyor.kan sekerine bakiyorlar Bu baska bir yontem.ilk oglum devlete gidiyordum oyle seyler yapmadilar orda

2 Beğeni

Yok test yaptirmiyorum. İlk 1 ayında yaptirmistik birde son kontrolde yapti test ameliyata almak icin testlerde cikan sonucu gormek icin oda

2 Beğeni

Gerçektenmi​:face_with_spiral_eyes:her gitdiğimizde yaptiriyorlar,hesapladim 2 bin azn harcamisiz ancak tahlillere.Usm ile doktorun yanina gire bilmek icin 95 azn veriyoruz.Ozeller cok pahali ve bence para icin yapiyorlar her defasinda ayni tahliller

1 Beğeni

Degisen bisey olmuyormu peki kaç ay icinde,kan azlıgi ola bilir,zulal falan.turkce ne deniyor bilmiyorum.Bunlari ara sira yapdirmak gerek bece.ilk ve son aya gore cok uzun bi ara

1 Beğeni

Ben ultrasonda bebegi gormek icin hamilelik surecimde 4 kez gitdim sadece. 20 azn veriyorduk ultrasona devletde

2 Beğeni

Doktor tahlil yaptir demedi.

Bize 34 haftada git test falan yaptir dedi de biz gitmedik eskimesin tahliller diye. 35 haftada gitdik. Doktor ameliyata girince yine ver demedi.bakalım derse verirriz

2 Beğeni

Ameliyata girince tahlil yaptirmazlar bence,1 hafta veya 2 gun once vermek gerek son tahlileri.Once tahlilleri gozden geçirip sonra ameliyyati baslatiyorlar.Buyuk ihtimal artik vermiyeceksin. Ben son tahliller icin 16 si gidicem,bakalim beni neler bekliyor.Bu defa baska hastanede vericem tahlilleri,ameliyyat olacağim hastanede.Sonuncu orda veriliyormus

2 Beğeni