36+3 haftalıgim dün kontrole gittim bebek 3 buçuk kilo olmuş diğer hafta gittiğimde büyük ihtimalle 4 kiloyu görmüş olur sezaryen istemiyorum çocuk kanala girmiş zaten kendi istegimizle suni sancı alabiliyor muyuz en geç 38 de doğurmak istiyorum çünkü bebek çok kilo alıyor sezaryene dönecek yoksa Suni sancı istesem ona göre gün verir mi
doktoruna sorsaydin keske bunu canim o daha iyi bilirdi
Şimdi aklıma geldi valla unutmuşum
Bebekte bı sıkıntı yok canım çok şükür haftaya gittiğimde bir sorayım
Suni isterseniz gün vermiyolar hemen başlıyolar çocuğun kilo alımına bağlı
Yaa çok sağ olun suni sancı da çok zor diyorlar ama nedense sezaryene karşı daha fazla korkum var tabii her şeyin hayırlısı olsun ama şuan hazır her şey yolundayken normal olmasıni daha çok isterim
Aynen öyle çok teşekkür ederim zaman azaldıkça insan bir sürü şey düşünmeye başlıyor bir de tecrübesizlik üstüne binince kafalar yanıyor
Aminn canım sen de kolay bı şekilde doğum yaparsın inşAllah sağlıklı sıhhatli
Aynen öyle tecrübesizlik benimde ilk gebeliğim ve sezeryan kararı aldık ailemle ve doktorumla ben normalin sancısına dayanamam çünkü biraz endişeliyim ama korkmuyorum çünkü kafamda hiç düşünmüyorum zamana bıraktım uyuşunca bişey hissetmeyeceğim diyorum zaten bütün anneler bebeği kucağınıza alınca herşeyi unutuyorsun diyor sadece acı ile ne olursa olsun yürüyeceğim hemen iyileşmek için diyorum kendime
İnşallah her şey istediğin gibi olur canım öyle böyle sonunda bebişleri sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız Allah’ın izniyle o an her şeye bedel
Amin inşallah canım hepimizde
Benim doğumum 35. Haftada oldu suyum azdı sancım yoktu doktorum açılmama baktı 1 cm dedi suni sancı vermek istedi tamam dedim yemen yatış verdi hiç bi şey hazır değildi hastane çantamı hazırlamamıştım eve gidiyim öyle geliyim dedim hayır dedi suni sancı her türlü zor olacak ama bebeği kucağına aldığında unutucaksın normal doğum sezeryan suni ile hepsi zor ben iki tecrübe edindim ikisi de benim için aşırı zordu rabbim kolay doğum nasip eder inşallah
İnşAllah ya gittiğimde isteyeceğim bakalım belki beni de hemen alır
Gönlüne göre bi doğum olur inşallah