iPhone kullananlar

Son güncellemeden sonra sorun yaşayanlar bu başlığa yazabilir mi? Sorunsuz kullanan varsa sizde geri bildirimde bulunursanız sevinirim. :heart:

iPhone güncellemesinde bir sorun var. Bunu düzeltme için küçük bir güncelleme yayınlayacağım

Iphone kullanmıyorum ama herhangi bir sorun yaşamadım şuan için.

Senin İphone’nin IOS sürümü muhtemelen 17 ve üzeridir. Sorun yaşayanlar 16.6.1 kullananlar. Senin iphonenin OS sürümü nedir?

IOS 16.6.1 de çökmeye neden olan sorunu düzelten güncelleme App Store gönderildi. Bir kaç saat içerisinde yayınlanmış olur. Sabrınız için teşekkür ederim.

2 Beğeni

Güncelleme geldiğinden beri özellikle forum kısmı aşırı kasıyor ve telefon ısınıyor

Ben,giriş yapamıyorum​:frowning::frowning:

Evet bu sorunu yakında çözeceğiz. Az kaldı.

1 Beğeni

Güncelleme hala incelemede normalde bu kadar sürmezdi ama bu defa baya uzun sürdü. Henüz yayınlanmadı

1 Beğeni

Hatice hanım güncellemeden sonrada giriş yapamadım ben

Sen ios 17 yaptın değil mi telefonunu

1 Beğeni

Yaptım evet

Tamam anladım. Tüm bu sorunları çözen güncellemeyi Apple gönderdim. İki gündür inceleme devam ediyor. Bu inceleme süreci Androidde 1 2 saat sürerken Appleseed 2 3 gün sürüyor. Az daha beklersen sorunlar toptan çözülecek :grinning:

2 Beğeni

Ne yapsak Androidemi geçsek :rofl:

Ben iphoneyle giriş yapmaya calisiyordum 2 3 gun once acmadi telefon .İos surumu 16.5 di

Yok yok geçme bugün yarın Apple incelemesini bitirir inşallah :grinning:

2 Beğeni

IOS 16.6.1 sürümünde çökmeye ve IOS 17’de kasmaya sebep olan bir sorun çözüldü. Uygulama APP Store’de yayınlandı. Güncelleyebilirsiniz.

2 Beğeni

Güncelledin mi? Yeni güncelleme yayınladım IOS için.

Canım ben de apple acaba o yüzden mi hiç bir şekilde resim yükleyemiyorum hep hata veriyor

Nasıl bir hata alıyorsun canım ekran görüntüsü yükler misin? Diyecem yükleyemiyorsun :grinning:iletisim@mucizeanne.com mail atabilir misin? Şu an Apple de bir sorun olmaması gerek.