İpek kirpik veya lifting

Hamilelik de ipek kirpik veya lifting yaptiran var mı şuan 35 haftalik hamileyim bir iki hafta sonra ipek kirpik yaptimak istiyorum güzellik merkezleri yapıyor yapmasını ama çok da tedirgin oluyorum doğrusu doktoruma soracagim ama yine de yaptıran memnun kalan oldu mu yaptıran varsa ne kadar kalıcı kaç hafta kadar kalır teşekkür ederim :cherry_blossom:

Merhaba benim Guzellık merkezlerım var hamılelık suresınce hıcbır işlem almıyoruz alınmamasıda en uygun olanı aslında Ama şöyle bir bilgi vereyim size ipek kırpık yaptırdığınız da yaklaşık iki 3 saat sırtüstü yatmanız gerekecek bu sizi çok zorlar kaç haftalıksınız bilmiyorum ama Ve kullanılan ürünlerin kalitesinden çok çok emin olmanız lazım ki herhangi bir enfeksiyona durumla karşılaşmayı çünkü hamilelikte vücut daha narin oluyor enfeksiyona daha yatkın oluyor kırpık lifting isterseniz kırpık lifting 20 dakika yarım saatlik bir işlem onda da sırtüstü yatmanız gerekiyor İpek kirpiğe göre daha sağlıklı bir işlem kendi kirpiklerinize yaptığımız bir keratin bakım aslında ama tabii ki de yine kullanılan ürünler çok çok önemli kirpikleriniz yanabilir Ama dediğim gibi ben hiçbir şubemde hamile bayanlara hiçbir işlem yapmıyorum​:cherry_blossom:

1 Beğeni

35 haftada mı yazmışsınız şimdi fark ettim ipek kirpiye dayanamazsınız diye düşünüyorum düşünüyorum

1 Beğeni

Bilgi için çok teşekkür ederim görüştüğüm güzellik merkezleri yapıyordu ama işlem bu şekilde ise yaptirmam zaten çok teşekkür ediyorum :heart:

Rica ederim ne demek maalesef ki sektörümüz artık para kazanma amacıyla doğruyu yanlış ayırmıyor O yüzden de doğru yeri bulmak çok zor doğumdan sonra istediğiniz gibi rahat rahat yaptırırsınız​:cherry_blossom:

Kesinlikle öyle teşekkür ediyorum eğer İstanbul içindeyse yeriniz doğumdan sonra sizde yaptirmak isterim :cherry_blossom::pray:

Maalesef balıkesirdeyım Kuşadası ve mılasta subelerımız var keşke orda olsaydık doğum sonrası doğum hedıyesı yapardım size :heart::heart::heart::heart:

1 Beğeni

Ne kadar naziksiniz çok teşekkür ediyorum bol kazançlarınız olsun :cherry_blossom: tatil için gelirsek mutlaka ziyarette geleceğim

Beklerım herzaman :cherry_blossom::heart:

:pray::heart::heart::heart::cherry_blossom: