İntra vajinal ilaç kullanımı

İntra vajinal yoldan ilaç kullanan oldu mu aranızda 2 3 saat tuvalete çıkmamaya çalışıyorum birini zaten yatarken kullanıyorum ama sabah olan malum uyanınca oluyo lavaboda akıyor bu ilacın böyle faydası olur mu​:pensive:

Ben progestanı vajinal yolla alıyordum. Bende de akardı. Tamemen normal.
Vajinal fitil kullandığımda da oldu o da eridikten sonra ayağa kalktığımda akardı.
Günde bir defa alacaksanız gece uyumadan önce koyun
Günde 1den fazla ise mecbur ilacın etki etmesi için uygulandiktan sonra uzun süre yatmak lazım

1 Beğeni

Malesef günde 2 kez almam gerekiyor sabah erken saatte aldım ee eşime kahvaltı hazırlamak için ayağa kalkıyorum mecbur vücut sıcaklığı ile eriyormuş ama benim direk topak şeklinde akınca faydası olur mu böyle diye düşünmeden edemedim benim ki düşük önleyici birde insan korkuyor haliyle

1 Beğeni

Hastanede yattığımda bana da erken doğumu önleyici fitil veriyorlardı günde 2 kez. Sabah verdikleri bende de akıyordu. Sadece 5 dk tutabiliyordum içimde ve topak şeklinde düşüyordu. Hemşireye ve doktoruma sorduğumda çok normal olduğunu, ilacın etkisini kaybetmeyeceğini öğrendiğimde içim rahatlamıştı. Sizde de etkisini kaybetmez diye düşünüyorum

1 Beğeni

Bence siz bol bol hep yatın. İlk 3 ay riskiniz bitesiye kadar eşiniz evle igilensin. Yemek yapıcam diye de uğraşmayın. Ben de düşük riski atlattım zor bilirim. Mümkünse sadece tuvalete gitmek için kalkın

2 Beğeni

Yaaa bunu duyunca benm de içim rahatladı çok sağ olun burası bana çok iyi geldi iyi ki hamileliğimin başında öğrendim burayı :upside_down_face:

2 Beğeni

Doktorum bunu sorduk normal hayatına devam et dedi haftaya sınavım var dedim gir bişey olmaz dedi eşim asker olunca malesef o durum çok öyle olmuyo görev nöbet vs gurbette tek başımızayız

2 Beğeni

@Tatlıheyecanım_3012 Burası bana da moral veren bir yer. İyi ki burdayız :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

2 Beğeni

1 saat beklemeye çalış 1 saat içinde erisin tamamen sonra kalka bilrsin ayaağa hatta ben tualete bile gitmiştim tutamamıştım kendimi

3 Beğeni

Hamilelikte wc ye sık çıkılıyor yaa birde havalar sıcak çok su içiyoruz

2 Beğeni