İnternetten bebek alışverişi önerileri

Merhaba hanımlar, fark ettim ki internette ucuza daha kolay kıyafet bulabiliyorum. Hem de yorulmamış oluyorum.

Siz bebek alışverişinizi hangi markalardan yapıyorsunuz?
Uyguna kıyafet bulduğunuzda bizimle de paylaşır mısınız?

1 Beğeni

%26 indirim ile 175 lira. Üstelik üçlü takım.

1 Beğeni

Ebebek sahura özel kampanyasında bebek kiyafeti indirimi yakalayabildiniz mi?

Sahura Özel! Seçili Yenidoğan Ürünlerinde Sepette NET %30 İndirim! Sahura Özel! Seçili Yenidoğan Ürünlerinde Sepette NET %30 İndirim! | ebebek

Yine son dakika yakaladım.
İndiriminin belirttiği süre doldu ama hala internet sayfasında gözüküyor
İndirim hakkında ne düşünüyorsunuz

E bebek çifte bayram kampanyası adı altında kız ve erkek bebek indirimi paylaştı. Bu akşam sahur kıyafeti yok 3 gün kalmış kıyafet takibi yapıyorum :unamused: Ben zıbınlarımı tamamladım darısı sizin başınıza

%20 indirimle 99 lira

Çok guzelmiş ,gercekten

1 Beğeni

@afrikanın_gelini54 ben uyguna kıyafet görürsem bu konu altında paylaşıyorum. Hepimiz gördükçe atsak daha güzel olur tabi
Bunun aynısının bebek bakım ürünleri için olanı da var :innocent:

1 Beğeni

Trendyolda senin için baktım .6 tanesi 138 tl miş .ucuz diye atdım

1 Beğeni

trendyoldan aslında vuracaktım ben ama vazgeçtim,ordan kargo parası fln daha çok,bu yüzden kendi mağazalarmızdan almaya karar verdik.Zaten burda çoğu mağaza türkiyeden getiriyor kaliteli oluyor

1 Beğeni

Ben de trendyolu pahalı buluyorum

1 Beğeni

aslında sizin 100 tl bizim 9 manat 9 lira düşün çok uygun bize göre ama kargo fln düşününce burdakıyla aynı oluyor eskiden daha ucuzdu trend şimdi çok pahalı

1 Beğeni

Kargo ücreti ne kadar oluyor sizde. Uzak diye fazla sanırım ülke içine 19 TL çünkü

evet 1 kilo 50 tl sizin parayla

Ben bu tulumda siparis verdim,ince değil,yumuşacik,ben bayildim.en sevdiklerimden oldu.Bize gore fiyati baya uygun

1 Beğeni

Artik trendyol azerbaycanda kapina kadar getiriyorlar,istersen en yakin poct unvanina getiriyorlar.Kargo 2 azn anca tutuyor baya iyi.İkinci keredir oyle siparis veriyoruz.Çok iyi oldu bu​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

ben o konu hakknda pek bilmiyorum eğer 2 kiloluk alışveriş yapsam ne kadar tutacak kargo gibi kiloyla mı hesaplanıyor?

2 Beğeni

:star_struck: arkadaşım çok güzelmiş.
Sağlıklı güzel günlerde kullanın.
Uzmanlar da yenidoğan bebeğe beyaz giydirilmesini öneriyor. Ben de fark etmeden beyaz ve krem tonlarında aldım.

1 Beğeni

Ben hiç kiloyla alisveris yapmadiğim ićin bilmiyorum.Elbise aliyorum gomlek bebek elbiseleri ,kilo bile etmiyor.Yani bu zaman kadar 2-3 azndan yuksek kargo parasi vermedim

1 Beğeni

Çok tesekkur ederim :smiling_face_with_three_hearts:evet bende beyaz ve krem tonlari çok seviyorum,hemde çok cool durmuyormu bebekler bu renk tonlarinda​:laughing::heart_eyes_cat:

1 Beğeni