Instagram Gazze’de yapılan soykırımı ifade eden gönderileri, Filistin bayraklarını göstermeyerek katlima destek veriyor. Bu yüzden ınstagram’ı boykot edelim. Kullanmayalım. En azından tepkimizi böyle gösterelim. Orada bir katliam yapılıyor, bebekler, çocuklar ve kadınlar öldürülüyor. Terörist İsrail’i Allah’a havale ediyorum.
Gerçekten mi teşekkürler hemen şimdi kaldırıyorum
Bende dünden beri bir şok yaşıyorum. Başka bir bebek uygulamasi daha kullanıyorum, dün orda erkek bebek isim önerisi diye post açmışlardı, bende yorum olarak “eşim Filistin olaylarından çok etkilendi Mehdi yada Aksa diye düşünüyor, nasip nedir bilemem” yazdım. O kadar linç yedim ki size anlatamam. Yok bide Hamas koysaydiniz, yok Arap olmaya çok meraklisiniz, yok Mehmetçik koymazsiniz, Türk ismi mi kalmadı vs vs. Yani o kadar bu tarz yorumlar geldi ki çok şaşırdım, hem insanlık adına, hem dinim adına çok üzgünüm. Bir hayvan, bir ağaç kadar değerleri yokmuş demekki bu bebeklerin. Savaşsa savaş, ama yani mazlum bir halk var ortada, nasıl bu kadar katı olduk anlamıyorum. Herhalde Amerika’dan çok etkilendim “Biden” koyacam desem bu kadar tepki almazdım. Çok hoşgörüsüz bir tutumla karşılaştım. Üstelik Arap da olabilirim, çocuk da benim çocuğum ne cüret yani. Çok şaşkınım.
Evet maalesef var öyle insanlar benim eşimde Arap banada türk yokmuydu vs tarzı saçma salak şeyler deniyordu .
Bunun araplıkla yada başka bi şeyle ilgisi yok çoluk çocuk anneler öldü ya 200 aile tamamen nüfustan silinmiş ben Arap değilim laz değilim çerkez değilim ama ben bir Müslümanım ben bir insanım vijdanım var ve gerçekten böyle insanlara için acıyor anne olmadım daha almadım kucağıma bebeğimi ama benim kardeşlerim gözümün önüne geliyor biz o halde olsak ne yaparız diye düşünüyorum gerçekten insanların vijdanı kalmamış sen kalkıpta Arap diye çocukta ölsün o da ölsün demenin ne anlamı ne manası var ben çok geriliyorum çok kötü oluyorum sosyal medya hesabım yok olsa heralde deliye dönerdim rabbim müslüman kardeşlerimize yardım etsin