İnstagram dolandırıcı

Kapı süsü yaptırdım bu siteden kızlar ,dolandırıldım lütfen dikkat edin. Yorumlara kapalı gönderi ,az beğeni çok takipçi ,tahmin etmem gerekirdi ama kandım işte. Kötü olan doğuma 4 gün kaldı ben nasıl başka yerde yaptırıp yetişecem

Geçmiş olsun canım. Bence trendyoldan bak bazen iki günde geliyor. Sende çok stres yapmamaya çalış.

Yani gerçekten parası önemli değil de insanlar nasıl bu kadar kötü olabildi nasıl bu hale geldik ona üzüldüm…

Gerçekten insan buna üzülüyor. Kandırdıkları kişiler hamile insanlar sonuçta. Ama inşallah cezalarını çekerler.

Dayanamadim yazdim sinir oldum ya bir de emzirme egitimi veren bi influcer takip ediyor bu sayfayi onada yazdim dolandirici bunlar diye allah islah etsin bunlari

Tüketici haklarına falan yazın şikayet edin cimere kadar yazın valla eğer vaktiniz varda kendiniz yapın hiçbir zorluğu yok biz kuzenimin bebeğinin kapı süsünü yaptık 300 tl tuttu toplamda jüt ipi alın kasnak alın ismi için harfleri alın bide böyle çiçek böcek bulut gibi şeylerden alın küçükte tül kestirin kasnağa raptiyeyle ya da silikonla yapıştırın jüt ipiyle etrafını sarın ucunda azıcık ip bırakıp kurdela yapın ismini yazın kenarlarınada çiçek böcek inan hiç vakit dahi almıyor max yarım saatte evde yaparsınız

Çok teşekkür ederim ,sağolun. Gerçekten insanların duygularıyla oynamak ,hevesle bekleyen birilerini dolandırmak ne kadar kötü niyetli. Bari başkaları kanmasın dedim, ben de takip edenleri uyaracam

Yarın sabah ya da cumartesi çağırdı doktor :melting_face:

Anladım hayırlısı olsun sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alın inşallah :heart:

Trenyol yada çiçek sepetinden yaptır canım ben de öyle yaptım geldi 3 4 gün için de :blush:

Istegramaa tövbe ettik …bizi de dolandirdilar tisort almistik bir esfrman takimi gelmis yirtik pirtik​:joy::joy::joy:o son alisimiz oldu . Geri donus yaptik ama engeli bastilar aman aman istegram guvenilir bir yer degil.

Ay bende fiyat sormuştum buraya iyi ki buradan almamışım

İnanmıyorum bende buraya yaptırdım haber bekliyorum salak gibi şuan şoktayım :sweat_smile::sweat_smile:

Aman aman :joy::joy: ben yandım siz yanmayın, keşfetten o kadar düştü ki önüme ,bi an aldandım

Aaa gerçekten mi ? Üzgünüm ama geçmiş olsun. Kaç gün oldu ? Doğuma vaktiniz varsa başka yaptırın. Bir de yoruma kapalı sayfalara asla güvenmeyin. İnsanlar başkalarını uyarmasın diye yoruma kapatıyorlar

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Ben de artık tövbe tövbe :joy::joy:

2 gün oldu ya ondan çok takmamistim ama simdi yazdım Ürün hakkinda bilgi verin diye suan atölyede degiliz yazmış bende söyledim hakkinizda kötü seyler duydum yarin bilgi verin fln diye şoktayım normalde bende asla böyle bir şey yapmam ki cokta arastirdim fln demekki iyice arastirmamisim​:sweat_smile::sweat_smile:

Canınız sağolsun. Google Mesude Melisa yenigün yazın çıkıyor bütün şikayetler ama özgüven tavan korkmuyor hiçbirşeyden

Vay beee arkası sağlam o zaman benim mesaji görmüş cvp vermemiş haram olsun yapcak bir şey yok senin kac para gitti ben 600 tl dolandırdı iyiki koca bir set sipariş vermedim :smile: