İnsanların söyledikleri

37 hafta olcam yakında yarın doktor duruma göre doğum olabilir suni ile dedi bebeğim haftasıyla uyumlu değil 2600 dü salı günü 1 cm açılmam var düzenli sancım yok ama arada ağrı oluyo bugün halamla konuştum dedim böyle böyle yarın doğum olabilir erken niye oluyor dursa ya biraz daha baska doktora sor bence ay ne ugrascan direkt sezeryan yap diye bir sürü sey dedi moralim bozuldu

2 Beğeni

Hala sen kadın doğum doktoru musun deseydin ya​:unamused::upside_down_face: Doktorunun kontrol üzerine yorumuna göre karar ver ,daha lohusalık var şimdiden darlamasınlar sende müsaade etmemeye çalış :hugs: Güzel geçsin her şey senin ve bebeğin için :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Canim benim saglijla kolaylikla gelsin. Gerginsin korkuyorsun ne olacağını bilmiyorsun kimse senin içinde kopanlari bilemez benim tavsiyem kimseyi dinleme seni anlayan rahatlatan kisilerle konuş. Mümkün oldukça konuşma. Ararlarsa kisa cevap ver bekliyorum de doktora gidecem de daha belli değil de kapat. Aynisi dün basima geldi kimseye cevap vermeme taraftariyim. Ama için rahat degilse baska bir doktora danişabilirsin.

2 Beğeni

Canım milete kulak asma ne iyi geliyorsa sana uyle yap kimse kimsenin durumun kendinden iyi bilemez sanki ne yaşadıni biliyorlar yok sadece boş yorumlar yapıyorlar

1 Beğeni

Doktorumdan çok memnunum ve güveniyorum herkese ayrı ayrı laf anlatmak gerçekten cok sinir bozucu dediğiniz gibi bunun daha lahusalığı da var herkes kendi doğumunu anlatıp duruyor zaten ya da duyduklarını sezeryan mevzusunu da halamın bu kadar diretmesi çok yersiz zaten sezeryan olmasi gerekirse sezeryan olur

1 Beğeni

Caninı sıkma bos seylere bebegin gelecek kucagina saglikla gelsin allah anali babalı buyutsun doktor dan iyi kimse bilemez halanami emanet edersin kendino doktorami herseyin dogalı normali neyse en iyisi o dur en sagliklisinin da normal oldugunu dusunuyorum bu bizim dogamiz bizim fıtratimiz allah saglik sihat versinde normal dogumlar yasayalim bıcak altina yatmak ne saglikli ne normal ne de kolay bir sey sahsen hic bir sey hissetmeden kesip bicim dogum yaptigimi anlamadan kucagima bebek tutusturmalari bana garip gelir bedenende sasiriyor vucut bence gider aslanlar gibi dogurur cıkariz bize verilmis bir lutuf bu doktorun dısinda kimseyi dinleme

1 Beğeni

Ay var öyle akıl verenler. Ben öyle boş akıl verenlere hee hıı diyip geçiyorum

1 Beğeni

Kiz agzi olan konuşuyor. Bende romatizma var iltihaplı basta normal olmaz dediler. Herkes bana hatir sezeryan olma dedi sacmala kendini kestirme. Kimse sağlığımı düşünmüyor. Simdi de normal dogum dedi doktor egzersiz yap arıyorlar egzersiz yapma diyorlar. Böbreklerim de büyüme ve darlik var herkes bisey söylüyor duyma kimseyi. Canimi sıktılar kimse cevap vermiyorum.

1 Beğeni

Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cok teşekkür ederim kızlar yanıtlarınız için :heart:

Canım benim Ağzı olan konuşuyor sen kimseyi takma sen kendi bebeğine ve kendini odaklan sancını takip et çok sıklaşırsa 5 dakikanın altına düşerse doktora gidersin ben de 37+4 günlükken doğum yaptım çok şükür sağlığı da yerinde bebeğimin her kafadan bir ses çıkar sen onları Umursama normal doğum veya sezeryan yapacağını zaten Doktor sana belirler yani erken doğum yapmak için niye sezeryan niye bıçak altına yatasın ki sağlığın yerindeyse ve hiçbir sıkıntı yoksa

1 Beğeni

Moralini bozma bikere cevrenede kulak asma 1cm aciklik bisi degil geri döner o az hareket etmeye calis tuvalete kalkmadikca yataktan cikma. Bide sanci gelince fark etmiyo insan ıkınıyo ıkınma kasma kendini Allahın izniyle kalır bir süre daha

İnan ben hamileliğim boyunca da lohusalığımın 30.günündende en önemli öğrendiğim şey özellikle doğum konusunda hiç bir şekilde kimseyi dinlemeyeckisn normal doğum da olsa sezeryanda olsa kimse kendi vücudunu kendisinden daha iyi tanıyamaz sen ne şekilde hissediyorsan istiyorsan öyle yap normal doğum acısından korkuyorsan çocuğuna bişey olur diye endişe ediyorsan sezeryana git ama ben beklemek istiyorum normal doğum olsun istiyorsan başka doktora git oluru nasılsa öyle olsun ben hamilelik boyunca nerdeyse her gün teyzem arıyordu üç tane çocuğu var biri normal doğum biri epiduralli normal doğum biri sezeryan bi tane de kürtaj olmuş sürekli kendi yaşadığı zorluklardan bahsediyordu beni korkutuyordu bnm de ilk gebeliğim di bahsediyordu bahsediyordu sonra sen kendini sakın korkutuma diyordu dedim teyze sen beni korkutuyorsun bıraksan ben ztn korkmuyorum Allah’a bırakmışım diye vs vs yani demek istediğim şu ki hiç kimseyi dinleme doktorla konuşun o daha iyi biliyor sende kendin için bebeğin için nasıl ne şekilde doğum istiyorsan doktora söyle başkalarını takma hiç insanın hayatta yapabileceği en büyük hata başkalarıının sözleri ile hareket etmek bunu senin için söylemiyorum yanlış anlama lütfen ama kimseyi asla dinleememk lazım

Ay cnm benim birde daha dinledinmi sen onu diyeydin ya lütfen sana yetmeyecekse bana akıl verme diye zamnina yazık