📌 İlk ultrasona kaçıncı haftada gitmeliyim

Siz kaç haftalıksınız acaba :star_struck::pregnant_woman: analık böyle bir şey demek ki görmeden edemiyor insan :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ben 10 haftalıkken gitmiştim ilk :blush:

2 Beğeni

Ben de ilk 5+3’ken gittim kese gözüktü bebek yoktu. Sonra on gün sonrasına falan randevu aldım ama bazı sebeplerden gidemedim iptal ettim. Tekrar 7+2’yken gittim hem bebek gözüktü hem de kalp atışını dinledik. Bence de doğru kararı vermişsin ya sen 7. Haftanda git.

1 Beğeni

Bekleyen anneleri tebrik ediyorum nasıl sabredebiliyorsunuz ben 4. Haftada gitmistim ilk 6 haftaya girerken bu üçüncü gidişim olacak arada sıkıntılar da oldu ama olmasa da dayanamazdim ben​:rofl:Hamileligi gec farkedip gider gitmez kalp atışını falan duyan annelere de çok özeniyorum benim hic gecikme olmadigindan 4. Hafta icinde öğrendim ikisini de​:rofl:cumartesi kalp atışını duymaya gideceğim inşallah zaman geçmiyor

2 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :purple_heart:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon: @Birpolisbiranne

Her iki gebeliğimde de 6. haftada keseyi görüp kalp atışını duyduk biz :blush:

1 Beğeni

Hayırlı olsun oncelikle Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah. 7.haftayı bekleyecekseniz eczaneden bir folik asit almanızı oneririm, ilk haftalarda bebegin beyin ve omurilik gelişimi için cok onemli bu vitamin. Ayrıca noral tüp defektlerini spina bifida hastalıgını engelliyor. Sağlık ocagındaki hekimede yazdırabilirsiniz folik asit.

2 Beğeni
  1. Haftada kese görünür ve kalp atışı duyulur. Bende öyle oldu. Belki kişiye göre değişiklik gösterebilir
1 Beğeni

Bugün kan tahlili verdim aile hekimim de 7.veya 8. Hafta çok ideal dedi :smiling_face_with_three_hearts: bende randevumu aldım 7+5 te gitmiş olacağım inşallah sizin gibi hem keseyi görür hem kalp atışını duyarımm

4 Beğeni

Ayyy heyecanınıza ortak oldum :sparkling_heart::heart_eyes: darısı tez zamanda başımıza inşallah

1 Beğeni

Hoşbuldum :bouquet::sparkling_heart: çok teşekkür ederim darısı bana ve benim gibi bekleyen sabırsız annelere :heart_eyes:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim yanıtınız için :smiling_face_with_three_hearts::bouquet: ben planlı gebelik yaşıyorum korunduğumuz sıralar kan değerlerime baktırmıştım ve eksik vitaminlerime başlamıştım o süreçte folik asit te başlattı doktorum bu ay gebe kaldım, doktorum şuan folik asite ihtiyaç olmadığını söyledi rezervlerim zaten dolmuş, ama kimle konuşsam folis asit kullanmış ilk 3 ay, başlamalı mıyım bilmiyorum doktor gerek yok dedi :woman_shrugging:t2:

1 Beğeni

Burda cogumuz 7 hafta duydu asagi yukari Tebrikler canim mutlu haberi almissin en azindan Bundan sonrasi gelir.

2 Beğeni

Benim doktorum direkt olarak 8. Haftamda randevu vermişti. Gittiğimde muhtemelen bugün kalp atışını duyarız demiştir hatta

2 Beğeni

Ben öğrenir öğrenmez gittim 5.haftada kese görünmeyince ay o zaman geçmek bilmiyor hergün ayrı bir araştırma ayrı bir efham​:face_with_peeking_eye::grimacing: Beni 7.haftada çağırdı kese göründü ama kalp atışını duyamadık yine başladı efham :face_with_peeking_eye: bi sonraki hafta tekrar çağırdı çok şükür 8.haftada hem kalp atışı hem kese göründü çok şükür Kimseye söylememiştim zaten hamile olduğumu eşime de bir ihtimal olduğunu herşeyin olabileceğini anlattım ilk 3 ay saklayabildiğin kadar saklamak en iyisi sanırım

3 Beğeni

Aminnn inşallah. Sizin için dua edeceğim.

2 Beğeni

Ayy inşallah canım benim çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::bouquet:

1 Beğeni

Yaaa evet bu süreçte insan her ihtimali düşünüyor :face_with_hand_over_mouth: bende aşırı evhamlıyım sizin gibi, ilk beta hcg değerimi ölçtürdüğümde 100 lü rakamlar çıkmıştı doktor dış gebelik olabilir dedi iki gün sonra tekrar kan istemişti o iki gün hayatımdaki en uzun iki gündü geçmek bilmedi bir türlü :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: o yüzden ultrason için acele etmeyeceğim :face_with_hand_over_mouth::hugs:

2 Beğeni

Bende 67 idi hiç unutmuyorum ay ne kadar düşük demişti doktor çok şükür hepsi geride kaldı bu süreçte biraz rahat olmak lazım bebeğide strese sokmamak için inşallah herşey çok güzel olur hepimiz evladımızı sağlıkla kucağımıza alırız​:pray::cherry_blossom:

2 Beğeni

Amin inşallah canım Rabbim o günleri göstersin hepimize de :sparkling_heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben 6+3 de gittim, herşey bariz netti ve kalp atışlarını da duyma şansımız oldum .

2 Beğeni