Arkadaşlar hamileleligin 10. haftasindayım. aşırı alınganim. Eşimin çoğu dediği şeyi yanlış anlıyorum ve çok fazla tepki veriyorum. Ağlama krizlerine giriyorum ve kendimi zor zaptediyorum. Normalde benden beklenmeyecek hareketler. Bebeğime zararlı biliyorum, ama dayanamıyorum. Normal mi ya?
Hamilelikte duygu patlamaları ve değişimleri gayet normal ,hormon değişiminden kaynaklı sadece bazısında daha hafif görülüyor bazısında daha yoğun .Bende mesela dizi izlerken çok ağlayan biri olmuştum, eşim beğendiğim koltuk takımını alamam dedi diye bayağı ağlamıştım, otobüste biri yer verdi diye ağlamıştım
Normal ben de bugün bebek arabası ve beşik bakarken eşime fikir sordum sen beğendiklerine bak karar veririz dedi diye ağladım neden beraber bakmıyoruz dedim normal yani hormonlar işte
Çok normal, hepsi hormonların suçu
Artık ağlamak istemiyorum diye ağlamıştım… Ve hiç ağlamam gereken bir yerdeydim bayram zamanı ağlamam durana kadar odadan çıkamamıştım tabi çıktığımda gözler kıpkırmızı alerji falan yaa diye geçiştirdimm… O ağlamaların bebeklerimize zarar verdiğini düşünmüyorum açıkçası. Stres daha fazla etkiliyor özellikle uzun süre süren. Ani duygu patlamalarımız zaten hormonal
Axx şu hormonlar başımıza belalar Her taşın altından çıkıyor’lar işte
Bende de çok olurdu tüm suç hormonların bebeğe bir zararı yok endişe etmeyin