Benim 24.haftada geldi şimdi 30 olacağız sıksam hala geliyor ama sıkmıyorum. Erken gelmesinde bişey varmı sizce?
Benim daha hiç bir şey gelmedi sizde sıkmayın tahriş olmasin
Benim ara ara damla geldi ama sıvı su gibi. Hiç sıkmadım dokunmadım. 33+3 günlüğüz biz.
17 haftalik hamileyim şuan geliyor sütüm bildiğiniz bembeyaz süt bende şaşkınım ve korkuyorum ya doğuma kadar kesilirse bidaha gelmezse diye
Acaba sütümüzün çok olacağına mı işaret yoksa tam tersi mi bende merak ediyorum. Doktor normal dedi ama insan düşünmeden edemiyor
Erken gelmesi daha iyi. Memeler bebeğe hazırlanıyor. Sıkmayın
Ben 3 aylık gebeyim. Geçen gün sabah uyandığımda meme ucu kaşıntım vardı krem sürmek için baktığımda süt gelmiş ve kurumuştu. Anneme sordum, normal sütleniyor korkma demişti
Benim hiç gelmedi ya gelmeyecek mi demek bu
Tabi ki değil, kişiden kişiye değişir sonuçta
Ben de oyle dusundum de herkes geldi deyince
Aynı durumdayim 17 hafta 6 günlüğüm sütüm geliyo sıkmıyorum ama göğüslerin cok ağrıyor iç çamaşır bile giyemiyorum
Benimki 5 haftalikken şeffaf sıvı ile başladı 16 17 haftalik olunca süte döndü beyazlaştı bilmiyorum umarim normaldir sağlıkla gelsin miniklerimiz
Ne kusuru canım bu arada benimde ilk gebelik acemiyiz biraz ama alışıcaz artık geliyor ama öyle bildiğin gibi cok aşırı akmıyor sizinde gelirse sıkmayın
Sağlıkta kucağınıza alırsınız inşallah kaç haftalik
Yok canım sakin sıkma sığma baş edemezsin sonra daha doğuma cok var çünkü herkesten gelmiyor bazılarında erken gelir bazısında gelmez
Benimki 13. Haftamda geldi doktorum sıkmamam gerektiğini ve eğer çok geliyorsa göğüs pedi koymamı söylemişti bi sorun olacağından bahsetmedi
Allah’tan erken gelmiş diyorum 35 haftalık doğduğu için sütüm zaten vardı benim için avantaj oldu
Benim de daha farklı oldu… doğumla beraber sütüm geldi… çocuğumu 15 aylıkken sütten kestim ama sütten kestikten sonra 8 yıl süt geldi göğsümden… tekrar hamile kalınca süt kesildi
Sütünüz nasıldı peki önceden geldiği için bol muydu?