İlk sütünüz kaçıncı haftada geldi?

Benim 24.haftada geldi şimdi 30 olacağız sıksam hala geliyor ama sıkmıyorum. Erken gelmesinde bişey varmı sizce?

1 Beğeni

Benim daha hiç bir şey gelmedi sizde sıkmayın tahriş olmasin

1 Beğeni

Benim ara ara damla geldi ama sıvı su gibi. Hiç sıkmadım dokunmadım. 33+3 günlüğüz biz.

1 Beğeni

17 haftalik hamileyim şuan geliyor sütüm bildiğiniz bembeyaz süt bende şaşkınım ve korkuyorum ya doğuma kadar kesilirse bidaha gelmezse diye

Acaba sütümüzün çok olacağına mı işaret yoksa tam tersi mi bende merak ediyorum. Doktor normal dedi ama insan düşünmeden edemiyor

Erken gelmesi daha iyi. Memeler bebeğe hazırlanıyor. Sıkmayın

1 Beğeni

Ben 3 aylık gebeyim. Geçen gün sabah uyandığımda meme ucu kaşıntım vardı krem sürmek için baktığımda süt gelmiş ve kurumuştu. Anneme sordum, normal sütleniyor korkma demişti

Benim hiç gelmedi ya gelmeyecek mi demek bu

1 Beğeni

Tabi ki değil, kişiden kişiye değişir sonuçta :blush:

Ben de oyle dusundum de herkes geldi deyince

Aynı durumdayim 17 hafta 6 günlüğüm sütüm geliyo sıkmıyorum ama göğüslerin cok ağrıyor iç çamaşır bile giyemiyorum

Benimki 5 haftalikken şeffaf sıvı ile başladı 16 17 haftalik olunca süte döndü beyazlaştı bilmiyorum umarim normaldir sağlıkla gelsin miniklerimiz

1 Beğeni

Ne kusuru canım bu arada benimde ilk gebelik acemiyiz biraz ama alışıcaz artık :blush: geliyor ama öyle bildiğin gibi cok aşırı akmıyor sizinde gelirse sıkmayın

Sağlıkta kucağınıza alırsınız inşallah kaç haftalik

Yok canım sakin sıkma sığma baş edemezsin sonra daha doğuma cok var çünkü herkesten gelmiyor bazılarında erken gelir bazısında gelmez

1 Beğeni

Benimki 13. Haftamda geldi doktorum sıkmamam gerektiğini ve eğer çok geliyorsa göğüs pedi koymamı söylemişti bi sorun olacağından bahsetmedi

Allah’tan erken gelmiş diyorum 35 haftalık doğduğu için sütüm zaten vardı benim için avantaj oldu

1 Beğeni

Benim de daha farklı oldu… doğumla beraber sütüm geldi… çocuğumu 15 aylıkken sütten kestim ama sütten kestikten sonra 8 yıl süt geldi göğsümden… tekrar hamile kalınca süt kesildi :flushed:

Sütünüz nasıldı peki önceden geldiği için bol muydu?