Hanımlar selam Beta HCG artışı ile gebeliğimi öğrendim salı günü ilk kontrolüm var. Doktora neler sorabilirim sizce? Alttan ultrason için HCG degerinin kaç olması lazım? Folik asit kullanıyor musunuz? Aynı başlık içinde birsuru sordum ama cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
1000 üzerinde ise kesen gözükebilir. Altan muayene ettirme bence 8. Haftada zaten kalp atışı duyulur. Folik asit kullanmaya başlayabilirsin. Folidays önerimdir
Teşekkür ederim
Beta değerin kaç ? Alttan muayenin bebeğe Bir zararı yok ben piskolojik olarak çatala yatmak beni rahatsız ettiği için yaptirmiyorum ama kendi doktorum da hiç bir şekilde yaptırmadi benim 2700lerdeydi ilk ogrendigimde doktor karından yaptı kalp atışı duyulmadı henüz kan dolaşımı oluşum aşamasında dedi 7 . Haftada duyduk bizde ama bir hafta sonra 8. Haftada rahatsızlık sebebiyle devlete gittiğimde zorunluymusum gibi acildeki doktor alttan muayene yaptı. Sinirlerim de bozuldu
Öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inşallah alttan muayene olma değer düşük olsa bile bi hafta bekle karından baktır ilk olarak folik asit başlayacak doktora kese nereye tutunduğu sorabilirsin sağlıklı bir gebelikte önemli bebeğin gelişimi için suyu önemli kan değerlerine bakmasını iste 3 ay folik asit kullandıktan sonra kan değerlerine göre vitaminleri ekleyecek
Şuan 525 çok teşekkür ederim uzun uzun acikladigin için.
Yumurtlamanı sol taraftan yapmışsın dedi bu ne demek acabası
Onu ben öyle ayarlayamiyorum deseydin keşke
Sol tarafta ki yumurta çatlamış tüplerden rahime yerleşmiş demek istemiş doktor