İlk kalp atışı

İlk gebeligimde bebek kalp atışını duyamadigimiz için kürtaj ile sonuçlandı veee çok şükür bu ay yine hamile olduğumu öğrendim .sizden öğrenmek istediğim şey de siz bebislerinizin kalp :heart: seslerini ilk ne zaman dinlediniz.Bu kez artık duymak istiyorum inşallah

3 Beğeni

İnşallah sağ salim bir süreç olur sizin için duyarsınız :heart_hands: ben 8. Haftamda duymuştum şu an 18 haftalığız

Çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize .daha 3 hafta var gibi o zaman :tulip:

1 Beğeni

İlk 9.haftada duymuştum ben.

Hamileliğin hayırlı olsun. Benimde ilk gebeliğim boş gebelik olduğundan kürtaj oldum bende 1 ay sonra hamile kaldım ulan çok şükür 25 haftalık olduk :heart: 9. Haftada duyduk kalbini. Allahın izniyle duyarsın sende

1 Beğeni

Rabbim sağlıkla o minik kalp atışını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben 7. Haftada duymuştum ama önceki haftalarda kese ve bebek gozukmustu

1 Beğeni

İnşallah :heart: 6. Haftada duyan var benim gibi 8ler var 9 var olabiliyor

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :smiling_face_with_three_hearts:

Gebeliğin hayırlı olsun 🫶🏻

7 haftada duydum canım geç döllenme olma ihtimaline karşı 6-7 hafta beklenmeli

1 Beğeni

@Elif08 merhaba aramıza hoş geldin gebeliğin hayırlı olsun :hugs::tulip: net olarak 8.hafta da duyabilirsin yada geç döllenme olduğu durumlarda 10. Haftayıda bulabilir :smiling_face:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim .umarım sağlıkla kavuşursunuz :tulip:

Hoşbuldum :smiling_face_with_three_hearts: teşekkür ederim 7+1 de randevu aldım inşallah duymak nasip olur

Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah​:heart_eyes: Biz 6+4 haftalıkken duymuştuk kalp atışını🩵

1 Beğeni

9.haftaya kadar gelişimi nasıldı

Çok teşekkür ederim :heart:hepimizin insallah.

1 Beğeni

Hoşbuldum çok teşekkür ederim :tulip:

Ben o kalp atışları için 8 yıl bekledim 7+2 duydum o günü hiç unutamam

1 Beğeni