İlk hamileliğiniz de hamile karnınız kaçıncı haftada belli olmaya başladı
- aydan sonra belli olmaya başlamıştı yavaştan. Yani 16 haftadan sonra diyeyim
Hımm bu uygulmada 10. Haftadan itibaren belli olduğunu söylüyo bende bebeğim gelişmiyomu acaba dedim
Uygulama genelleme yapıyor. Mesela uygulamada gösterilen bebek kilosu kısmında da sizin bebeğinizin kilosuyla birebir örtüşmesini beklemeyin, yani telaş etmeyin. Bebeğin de annenin de gelişimi herkesten farklıdır ![]()
Uyğulamada genelleme gösteriyor.Fakat herkesin vücut şekli,yapısı farklı.Mesela benim iç karnım geniş diye karnım çokta büyük değil ama bebeğin gelişimi bile irelde.Yani boş verin karnınız büyükmüş,küçükmüş
Tadını çıkarın.🪻
Karnımın büyük gözükmesini istediğimden değil bebek aşağı mı düştü gelişmiyo mu diye endişeleniyorum
@Didem.Nursema Haftanız kaç?
Bebeğiniz aşağı inerse idrar kesenize hep baskı düşer,ağrı verer ve ya şeklindende anlaşılır ki,bebek hep aşağda duruyor hiç yukarılara çıkmıyor böyle yani…
Biz şu an 11+3 haftalığız ve eğer aşağı düşerse gelişimi durur gelişimi durursada alınır diye korkuyorum
Benim karnım halen bile o kadar belli değil.kendi karnında var bebeğin sadece vermiş olduğu bir sertlik var o biraz yuvarlak gosteriyor ve ilk bebeğim karnım aşağıda nedense benim ve yayvan kg olmasa belki hamile olduğum belli olmaz ![]()
16 17 haftadan sonra belli oldu
Belki erkektir ondan olabilir
Benim de 16. Haftadan sonra belli oldu